Tekrar yazıyorum.
HALA İDRAK EDEMEDİYSENİZ DEĞİŞTİREYİM?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mal?
Güzel hakaret seni küçük
tam senlik
Algılamasınlar. Bana ne?Dostum neyi anlamıyorsun? İnsanlar heryerde bunu duyunca gerçek bir şey gibi algılıyorlar, kimse hükümeti eleştirmiyor.
Birden yazdım agresifçe diğer yazdıklarını pkumamışım parodn??????
@Mehmet Yılmaz
bu çocuga da uyarı gelir umarım.Eleştirdiğin kısma sende dahilsin çünkü insanlar rleştirince ‘silivri soğuktu moruq’ diyenlerdensin. Şimdi ülkenin haline bak be ben nasıl bir malım diye düşün
Bu en başından beri zaten üzücü bir mizah unsuruydu. Bize bu cümleyi kurduranlar utansın. Onlarda artık her kimse... Bir ülkede eleştiren insanların içeri girmesi...Silivri soğktur esprisi eskiden komikti artık komik değil. Artık acı veriyor. Gerçi bana göre böyle size göre nasıl bilemem. Ama artık eleştiren insanların Silivri’ye gitmesini normalleştirmeyin!
kardeşim koronada miting yapıyoruz tıklım tıklım ama esnafın dükkanı kapalı 13 şehit vermişiz ve ben gülüyorum neden mi çünkü ben din satan a bi dk forumda gençlik kollarından biri vs varmı silivri yemeyelim"Bu kardeşlerimizi nasıl bu teröristlerin elinden kurtaracağız hep bunun hesabını yaptık, çok uğraştık. Terör örgütlerinin propaganda aygıtlarına dönüşen sosyal medya mecraları, hepiniz 13 silahsız masum insanın alçakça infazından sorumlusunuz"
- Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan söyledi bu sözü.
Ne düşünüyorsunuz? Ben "ne alaka" diyorum kendi kendime.
Oy zamanı geldiğinde bu cevabı hatırlatacağım SÖZDE Cbaşkanına."Bu kardeşlerimizi nasıl bu teröristlerin elinden kurtaracağız hep bunun hesabını yaptık, çok uğraştık. Terör örgütlerinin propaganda aygıtlarına dönüşen sosyal medya mecraları, hepiniz 13 silahsız masum insanın alçakça infazından sorumlusunuz"
Tamam sosyal medyada teröristleri destekleyen teröristler var ama devletin televizyonunda kırmızı listede aranan bir teröristin konuşturulduğunu unutmamak lazım. İstanbul seçimlerinin yapıldığı zamanlarda yaptılar bunu. Kaynak :"Bu kardeşlerimizi nasıl bu teröristlerin elinden kurtaracağız hep bunun hesabını yaptık, çok uğraştık. Terör örgütlerinin propaganda aygıtlarına dönüşen sosyal medya mecraları, hepiniz 13 silahsız masum insanın alçakça infazından sorumlusunuz"
ÇaktırmaTamam sosyal medyada teröristleri destekleyen teröristler var ama devletin televizyonunda kırmızı listede aranan bir teröristin konuşturulduğunu unutmamak lazım. İstanbul seçimlerinin yapıldığı zamanlarda yaptılar bunu.