Olur tabii aşkım.Bilgisayarı kapatmasam atardım yarın öğlen atsam olur mu ?
Elraenn adam ver bana ürün.Bilgisayarı kapatmasam atardım yarın öğlen atsam olur mu ?
Ne lazım sana bulayım şu an bunlar var listemde.Elraenn adam ver bana ürün.
Peki bu macun ne kadar iyi?Selamlar, dostlar bugün sizlere 12W/mk güce sahip olan tam 8 Gram macun her değişimde 0.5 Gram sürseniz yaklaşık 15 kullanımlık bir termal macunu nasıl 13 TL maliyet ile alabileceğinizi göstereceğim.
2.45US $ 24% OFF|ZF 12 termal İletkenlik gres macun 1.5g in tel İşlemci CPU GPU soğutucu M5TB|Fans & Cooling| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
1-Öncellikle Aliexpress'in 31 Mayıs 2021 tarihine kadar devam eden 'Ödül Kardeşliği'
kampanyasından yararlanacağız bu kampanya ile 10$ = 76.80 TL bir kupon elde edeceğiz.
Bu kod alması gayet basit ve kodun nasıl alınacağını @Mert Özkaya detaylı bir şekilde anlatmış.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/aliexpress-bedava-10-dolar-kupon-nasil-alinir.259880/
2-Macunu alacağımız linke giriş yapıyoruz ve sepete ekliyoruz. Ardından sepete girince kod zaten
otomatik olarak seçiyor seçmez ise kendiniz el ile seçebilirsiniz.
Kod indirimi uygulandığında fiyatımız bedava oluyor aslında biz sadece ürünün vergisini ödeyeceğiz.
3-Adres vb. girip ürünü satın aldıktan sonra minimum vergi ödemek için satıcıya şu mesajı atıyoruz.
'Could you write $3 on the package for customs tax?' bu cümlenin anlamı ise.
'Paketin üstüne fiyatı 3 dolar olarak yazabilir misiniz ?'
Bu sayede ürün gümrükte 3 dolar olarak gözükecek ve 10-15 TL arası bir vergi alınacak.
Bu şekilde MX-4 gücündeki macunumuzu 13 TL maliyet ile elde ettik.
4 Gram 'Gerçek' MX-4 70 TL olduğuna bakarsak gerçekten macunu bedavaya aldık diyebiliriz.
Konumun yararlı olduğunu düşünüyorsanız reaksiyon gösterebilirsiniz.
Okuduğunuz için teşekkür ederim seviyorum sizleri.
Bende bundan aldım bekliyorum özelliklerine göre daha iyi duruyo bakalımAlternatif olarak buna bakılabilir:
MTG10'u seçince özelliklerine göre daha da bedavaya gelmiş oluyorKardan adam termal macun 14.3W/mk PC iÅlemci CPU soÄutucu termal gres bilgisayar soÄutma fanı VGA GPU LED bileÅik soÄutucu alçı - AliExpress 7
Teşekkürler ama ticarete atıldım, KN95 maske sipariş ettim ailemin dükkanında satacağım.Ne lazım sana bulayım şu an bunlar var listemde.
En DüÅük Fiyat SSD 2.5 120 GB 240 GB 360 GB 480 GB 500 GB 960 GB Katı Hal Disk Sabit Disk 128 GB 256 GB 512 GB HP için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com8cm Mini CPU soÄutucu 2 Heatpipes PC CPU soÄutucu soÄutucu bilgisayar soÄutma fanı LGA 775/1150/1151/1155/1156 ve AMD AM2 AMD3 - AliExpress 7
@RevDeisDou incelemiş sıcaklıkları falan göstermiş bakabilirsin ona.Peki bu macun ne kadar iyi?
Renk kısmından 8 gram seçmelisin.ben linke tıklayınca 1,5 grlık gösteriyor.