13 yaş elektronik sigara

Çocuklar sapıtmış harbiden ya. Otobüste ortaokul çocukları bağıra çağıra küfür eder konuşur utanma duygusu diye bir şey yok. Her önüne gelen anne baba olunca ortaya böyle çocuklar çıkıyor işte. Konuyu açan arkadaş da 7.sınıfta elektronik sigara içmiş ama en azından akıllanmış bir daha yapmam diyor. Bu da iyi bir şey.
Ztn bırakcam herseyi citten mallık yaptim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyisi tekrar başlamayı düşünmeyin kendinize zarar
Ztn anca 20 yasında fln artık

Ztn bırakcam herseyi citten mallık yaptim

Ztn anca 20 yasında fln artık
O zamanda başlamayın hocam onun yerine spora başlayın spor yapın veya oturup oyun alıp oynayın yada oyuniçi harcayın hiç yoktan sağlığınıza zararı olmaz (sigara kadar) spor yaparsınızda yararı olur ayrıca

O zamanda başlamayın hocam onun yerine spora başlayın spor yapın veya oturup oyun alıp oynayın yada oyuniçi harcayın hiç yoktan sağlığınıza zararı olmaz (sigara kadar) spor yaparsınızda yararı olur ayrıca
Spor Salona gitçem zaten yazılcam bayramda topladım baya onla 1 sene gittcem spor solona

Ztn mallık yaptım hep cevrem bozdu beni

Konuştum bidaha olmasın dediler gectiler

sen denemek istiyorum dediğinde burda herkes deneme demişti şimdi paşalar gibi ceza versinler aklın başına gelsin.

arkadaşlarını doğru seçmeyi öğrenmişsindir öyleyse artık.
Evt

Düzgün arkadaşlar edin kendine. Bir büyüğün olarak sana tavsiyem bu. İleride kimsen kalmadığı zaman anlıyorsun
Ole yapcam

sen denemek istiyorum dediğinde burda herkes deneme demişti şimdi paşalar gibi ceza versinler aklın başına gelsin.
Artık yapmam ya ztn ameliyatım yaklastı

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Çocuklar sapıtmış harbiden ya. Otobüste ortaokul çocukları bağıra çağıra küfür eder konuşur utanma duygusu diye bir şey yok. Her önüne gelen anne baba olunca ortaya böyle çocuklar çıkıyor işte. Konuyu açan arkadaş da 7.sınıfta elektronik sigara içmiş ama en azından akıllanmış bir daha yapmam diyor. Bu da iyi bir şey.
Evimin yakınlarında 6 7 yaşlarındaki çocukları sigara ile görüyorum cidden çok kötü bir durum

Elektronik sigara içilir mi be alıcan bir samsun 216 çekicen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,263
Üyeler
185,395
Son üye
Mustafakalem
Geri