Knk ben 17 yaşındayım 1 kez sadece denedim birdahada kullanmadım 13 yaşında nasıl içiyosun anlamadım daha vücudun yeni gelişmeye başlamışken hele kalp rahatsızlığında varmış freni patlamıd kamyon gibi son sürat tahtalıköy yoluna gidiyosunMerhabalar 13 yaşındayım elektronik sigara kullanırken aileme yakalandım ne yapabilirim
FreshcutSaç modelin nedir?
adama sebep oldun bak şimdiBen meraken 1 dal içtim öyle heves edilecek bir şey değil. 1-2 sene önce 1 dal içtim daha da içmedim. Tadı vs. Merak edilecek bir şey değil, fakat illa merak ediyorsan tadı güzel olsun diyorsan kalp sorun olur mu bilmiyorum fakat ailen ile konuşarak, doldurulabilir elektronik nargile/sigara al, nikotin değeri 0mg olan likit kullanarak sadece tat ve buhar için kullanabilirsin benim gibi. Önerim muz, çilek
(Kalp rahatsızlığın var, ailen ve doktorun ile görüşmeni öneririm fakat tütün mamülleri sakın kullanma nikotin olmasa bile çünkü direkt yanan bir şeyi çekeceğin için zararsız tarafı yoktur.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen, eğer yok dersen daha az mg anestezi veriyor ve ameliyat ortasında uyanma ihtimalin olabiliyor. Sen bence sağlığın yerine gelince merak sar(2-3 sene sonra umarım sağlığın yerine gelir, geçmiş olsun.)
Sıkıntı şurada ki bunu 13 yaşındaki çocuğa satan kimKnk ben 17 yaşındayım 1 kez sadece denedim birdahada kullanmadım 13 yaşında nasıl içiyosun anlamadım daha vücudun yeni gelişmeye başlamışken hele kalp rahatsızlığında varmış freni patlamıd kamyon gibi son sürat tahtalıköy yoluna gidiyosun
Umarım serseri değilsindirMerhabalar 13 yaşındayım elektronik sigara kullanırken aileme yakalandım ne yapabilirim
Çalmıştır yada beyinden yoksul arkadaşları vermiştirSıkıntı şurada ki bunu 13 yaşındaki çocuğa satan kim![]()
Güncel güncel yeni sürümde ameliyat eklenmişSürücüler güncel mi ?
Okulu az bişey serseri olsun alır ordan benim arkadaş okuldan aldıUmarım serseri değilsindir
Çalmıştır yada beyinden yoksul arkadaşları vermiştir
Zaten ne oluyorsa bu terbiye vermeyen aileler yüzünden oluyor, okulu sigara içme yerimi sanıyorsun az bişe serseri olsun diyorsun okul böyle ilgisiz çingenelerin yeri değilGüncel güncel yeni sürümde ameliyat eklenmiş
Okulu az bişey serseri olsun alır ordan benim arkadaş okuldan aldı
İlk işin sana onu veren kişiyi ailene söylemek olsun.Merhabalar 13 yaşındayım elektronik sigara kullanırken aileme yakalandım ne yapabilirim
Akrabalardan biriBidaha içmeyebilirsin. Ayrıca 13 yaşında reşit bile değilsin kim sattı onu