mustafa635
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Merhabalar 13 yaşındayım elektronik sigara kullanırken aileme yakalandım ne yapabilirim
Bu kadar küçük yaşta başlamak gerçekten sıkıntı hee daha ciğerler tam gelişmeden bide sigara fenasal zararlıgidip paşa paşa cezanı çekmelisin
13 yaşında elektronik sigara ne
puff falan olsa anlıcam 1 kere kullanırsın edersin etrafından özenip de elektronik sigara diyosun
Daha önce kalp rahatsızlığım var diye belirtmişsin neden kullanıp kendine zarar veriyorsunMerhabalar 13 yaşındayım elektronik sigara kullanırken aileme yakalandım ne yapabilirim
Çok küçük yaşta başlamış ve yakalanmışsın. Özür dileyip bir daha yapmayacağını söyleyip bırakmak için elinden geleni yapabilirsin mesela.Merhabalar 13 yaşındayım elektronik sigara kullanırken aileme yakalandım ne yapabilirim
forum.donanimarsivi.com
birisi tek kullanımlık diğeri yıllarca gider tekrar doldura dolduraAynı şey değiller mi? 18 yaşındayım kullanmıyorum aradaki farkı bile bilmiyorum![]()
her şey planlı ilerlemiş agaSigara kullanma ve zarar verme
Merhaba 13 yaşındayım 1 kere sigara içme istiyorum ama kalp rahatsızlığım var ve yaklaşık 1-2 ay icersinde ameliyat olucagım bi zararı olurmuforum.donanimarsivi.com
Bu konunun amacını bana bi söyler misin?