Yaw ne diyon ab ne oyuncağı orda olaylar karışık bie basladım 2 3 nedeni var
Akrabana söyle,koydummu oturturum 13 yaşındaki çocuğa sigara satmak neymiş görür
Yaw ne diyon ab ne oyuncağı orda olaylar karışık bie basladım 2 3 nedeni var
Yaw ben istedim hata izinsiz aldım gibi konu kapansın çozdük tamamAkrabana söyle,koydummu oturturum 13 yaşındaki çocuğa sigara satmak neymiş görür
Abi okulda baya dislaniyodum ailemle sirunum vardı kendimi semiyodu. Kafam dalır diye yaptım ama dedigim gibi bidaha yapmicNedenini anlatsana cok merak ettim
la sen arkadaşına açılıp red yiyen değil misin noldu sonra okulda yüzüne bakamam falan diyodunKardesim ne konusmak istiyorsun bu konuyla ilgili nereden aldigin kaça aldiginin hicbir onemi yok notlarim kotu diyorsun duzelticeksin 7. Sinifsin daha konusulacak birsey once uyku duzenini duzelt bu saatte ayakta ne isin var sorun olursa buradan sorabilirsin onceki konunuda yeni hatirladim herkes deneme derken dinlemeyip alip kullanmissin yakalanmissin ailende gereken cevabi vermis birdaha kullanmayacaksin zaten bagimlisi degilsin nikotine aliskin bile değilsin ki bagimlisi olasin yoklugunu bile hissetmeyeceksin 2-3 kiza artistlik olsun 3-5 lavuk seni ortamina alsin diye havali sanip ictiginde asikar ozenmen normal ama birdaha icmemen lazim tekrar diyprum sorun olursa cekinme etiket at bana gerekirse pmden yaz buradakilere sor cozum ayni kullanmayacaksin birdaha sorun kokunden bitecek iyi geceler
Sigarayı bırakabilirsinMerhabalar 13 yaşındayım elektronik sigara kullanırken aileme yakalandım ne yapabilirim
Ayn be abila sen arkadaşına açılıp red yiyen değil misin noldu sonra okulda yüzüne bakamam falan diyodun
Abi bıraktım msjlarıvokuSigarayı bırakabilirsin
%90 yanlar fade üstler dağınıkSaç modelin nedir?
Yanlış malesef%90 yanlar fade üstler dağınık
evetla sen arkadaşına açılıp red yiyen değil misin noldu sonra okulda yüzüne bakamam falan diyodun
Kesinlikle bende katılıyorumKonunun troll konu olduğunu düşünüyorum, 13 yaşında bir insan hiç yoktan biraz yazım kuralı bilmeli. "Citten" gibi kelimeler var yazmalarında, ayrıca 13 yaşında ben internetten gelir elde ediyordum yani hastalığını bile bile böyle mallık yapılacak bir yaş değil. Eğer trollse konunun amacını anlamadım değilse biraz akıllanmasını tavsiye ederim. İnsan sağlığı en önemli husus.
Hocam içmeyin ne 20 yaşı kontrolü elinize alın ilerde çok pişman olursunuz . Gidin yiyecek alın kitap okuyun sınırında oyun oynayın .Ztn bırakcam herseyi citten mallık yaptim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ztn anca 20 yasında fln artık
Ne alaka vudeosu bile var yakalandigim yerin video vekim dedim icerken inanmayana atarım bos bos konusuyosunuzKesinlikle bende katılıyorum