Lunchx
80+ Silver
Dahası
Merhaba kardesim icin full body bir program önerisi önerir iseniz sevinirim ayrica ev de degil fitness de calisilinacak.
Evet zaten böyle kas yapma gibi bir seyi yok sadece forumda kalmak.Ağırlıklı çalışmamasını şiddetle tavsiye ederim yapabileceği bütün hareketler ve programlar kendi vücut ağırlığı üzerinden çalışmak üzerine olsun, gym'e gidecekse işte fitness oradaki hocalar zaten bu konuda yardımcı olacaktır.
Hocam et urunleri yumurta vesaire cok tuketiyor yasina göre fazla kilolu degil fakat biraz yag orani var o yuzden calismak istiyor, dediklerinizi uygulatmaya calisacagim tesekkur ederim.Dostum, günde 700 gram civarı tavuk veya yerini doldurabilecek miktarda protein ile beslenmesini öneririm el verdiğince, spor salonunda tüm aletlerde 12 tekrar orta ağırlık 3 er set girmesini 2 ay boyunca öneriyorum, kilolu değilse kardiyoyu 15 dakikadan uzun süre yapmasına gerek yok. herhangi bir supplemente ilk 1 yıl bulaşma, ağırlık antrenmanına bench press hareketi ile başlayıp göğüsden devam edip sonrasında diğer bölgelere geçmeni öneririm. 2 ay sonrasında bana mesaj at sana program vericem
ne demek sporun yaşı yok vücüdu tam gelişmemiş bir insanı spora yollama sakınHocam bana göre sporun yasi yok fakat bir cok kisi bir sey olmaz diyor.
Sporun yaşı yok ama bu branşta bilinçsiz yapılan spor ileride pişmanlığa yol açar.Hocam bana göre sporun yasi yok fakat bir cok kisi bir sey olmaz diyor.
Tesekkur ederim hocam sey dusunuyorum yuksek agirlik ile 2-3 set iyi midir.Benim bildiğim squat dışında diğer hareketlerde sıkıntı olmaz, squat boy uzamasını durdurabilir diye düşünüyorum. Squat ağırlıksız yapsın diğer hareketlerde kaldırabildiği kadar ağır kaldırmaya çalışsın bence.