Neler Yeni

13 Yaş Için Kas Geliştirme Programı

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Bir sağlıkçı olarak önermem, daha ergenliğe yeni girecek/miş birisisin. Hormon dengelerini, ağırlık çalışmak ve sporcu şekli beslenmeyle yapman bozabilir. Kas geliştirme, birazda testesteron seviyesine bağlıdır. Zaten body building ve testeron ikisi birbirini arttıran şeylerdir. (Testeron artarsa, kas kütlesi artar çünkü protein sentezini arttırır. Body building yaparsan testeron artar.) Yaş 13 bence bunun için çok erken, en azından testesteron seviyelerinin oturmaya başladığı 16-17 yaşlarda başlanması daha doğru diye düşünüyorum.

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Tesekkur ederim hocam sey dusunuyorum yuksek agirlik ile 2-3 set iyi midir.
Kanka tercih sizin ama ileride eklem ve kemik sorunları ile karşılaşınca da sorumluluk sizde.
Acelesi mi var. En azından 15 i devirmesi daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
Dostum, günde 700 gram civarı tavuk veya yerini doldurabilecek miktarda protein ile beslenmesini öneririm el verdiğince, spor salonunda tüm aletlerde 12 tekrar orta ağırlık 3 er set girmesini 2 ay boyunca öneriyorum, kilolu değilse kardiyoyu 15 dakikadan uzun süre yapmasına gerek yok. herhangi bir supplemente ilk 1 yıl bulaşma, ağırlık antrenmanına bench press hareketi ile başlayıp göğüsden devam edip sonrasında diğer bölgelere geçmeni öneririm. 2 ay sonrasında bana mesaj at sana program vericem
13 yaşında 700 gram tavuğu ne yapsın adamakıllı tavsiye verin.

Keyfen

80+ Bronze

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
fazla protein göz çıkartmıyor, 2 parça bonfile tavuk yesen 700 gramı geçiyor zaten biraz gramaj bilgin olsun
700 gram tavuk 200 gr protein oluyor ve 100 kg falan bir adam değilsen bunların fazlası yağa dönüşüyor protein deposu olmadığı için en ufak bir mantığı yok paranı çöpe atıyosun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 yaşında adama vermen komedi kısmı zaten max 60-65 kilo adam.

Top Bottom