Yaşım 13 kilom 55. Biraz yapilanmak istiyorum . Kaldiramayacagim ağırlıkları yapmıyorum haberiniz olsun. Arkadaşlarım bu yaşta yaparsam boyumun uzamayacagini söylüyorlar. Boyum ise 1.63 içime kurt düşürdüler. Bı sıkıntı olur mu?
ağırlık kaldırmak kemikleri basar uzamaya olumsuz etkisi varYaşım 13 kilom 55. Biraz yapilanmak istiyorum . Kaldiramayacagim ağırlıkları yapmıyorum haberiniz olsun. Arkadaşlarım bu yaşta yaparsam boyumun uzamayacagini söylüyorlar. Boyum ise 1.63 içime kurt düşürdüler. Bı sıkıntı olur mu?
Yaşınız daha çok küçük, eklemleriniz daha çok yumuşak durumda. Yüzme Gibi Sporlar Daha uygun olur. 16 Yaşında Başlarsınız.Yaşım 13 kilom 55. Biraz yapilanmak istiyorum . Kaldiramayacagim ağırlıkları yapmıyorum haberiniz olsun. Arkadaşlarım bu yaşta yaparsam boyumun uzamayacagini söylüyorlar. Boyum ise 1.63 içime kurt düşürdüler. Bı sıkıntı olur mu?
yapma hocam erken yaşta sporun çok faydasını göremezsinOcakta 14 yaşına geçeceğim. Bazi arkadaşlar yapma diyor tam karar veremedim.
min 16 benceyapma hocam erken yaşta sporun çok faydasını göremezsin
Hangi akıllı arkadaş repledi ?ağırlık kaldırmak kemikleri basar uzamaya olumsuz etkisi var