Neler Yeni

13 yaşında kas yapmak boy uzamasını engeller mi?

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Arkadaşlar çoğu kişi yapma demiş. Ben zaten abartılı bir vicud istemiyorum. Bu yaşta ta olmayacağını biliyorum en azından biraz kollarda bı gelişme karında bı gelişme olsun istiyorum. Kolum dümdüz sıktığım halde bile. Normal aletlerde ilk settde 12 ikinci sette 16 yapıyorum zorlanmadan. 280 TL ye kayıt oldum bari bu ay gideyim diğer ay gitmem büyük ihtimal. Bu arada kilom normal mi? Aklıma geldi sorayım dedim.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Kardeşim git yüz omuz yaparsın göğüs yaparsın, basket oyna, spor yapcaksan bunları yap boşver fitnessı, düzgün beslenmen gerekicek, sonra büyümüyorum diye takviye almaya falan başlarsın hiç gerek yok.

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Arkadaşlar çoğu kişi yapma demiş. Ben zaten abartılı bir vicud istemiyorum. Bu yaşta ta olmayacağını biliyorum en azından biraz kollarda bı gelişme karında bı gelişme olsun istiyorum. Kolum dümdüz sıktığım halde bile. Normal aletlerde ilk settde 12 ikinci sette 16 yapıyorum zorlanmadan. 280 TL ye kayıt oldum bari bu ay gideyim diğer ay gitmem büyük ihtimal. Bu arada kilom normal mi? Aklıma geldi sorayım dedim.
Kollarını kaslandirman bu yaşta kötü bir şey değil ama büyük ağırlıkları kaldırma

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yaşım 13 kilom 55. Biraz yapilanmak istiyorum . Kaldiramayacagim ağırlıkları yapmıyorum haberiniz olsun. Arkadaşlarım bu yaşta yaparsam boyumun uzamayacagini söylüyorlar. Boyum ise 1.63 içime kurt düşürdüler. Bı sıkıntı olur mu?
Bir şey olmaz ben 14 yaşındayım iyi ki başlamışım diyorum,12 yaşında başladım ben hayatımda verdiğim en iyi karar.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Yaşım 13 kilom 55. Biraz yapilanmak istiyorum . Kaldiramayacagim ağırlıkları yapmıyorum haberiniz olsun. Arkadaşlarım bu yaşta yaparsam boyumun uzamayacagini söylüyorlar. Boyum ise 1.63 içime kurt düşürdüler. Bı sıkıntı olur mu?
Spor yapmanın boy uzamasına engel olduğu yalanının aksi defalarca kanıtlandı şehir efsanesi boy genetiktir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,606
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom