Eğer halter kaldırıp indirirsen yavaşlar ama diğerleri bi sıkıntı çıkarmaz.Ben 13 yaşındayım kas yapsam boyumun uzaması durur veya yavaşlar mı?
Eğer halter kaldırıp indirirsen yavaşlar ama diğerleri bi sıkıntı çıkarmaz.Ben 13 yaşındayım kas yapsam boyumun uzaması durur veya yavaşlar mı?
Hayır. Bunlar tamamen toplum hurafesi.Ben 13 yaşındayım kas yapsam boyumun uzaması durur veya yavaşlar mı?
Öyle bir şey yok. Adam 200 kilo kaldırmayacak.Eğer halter kaldırıp indirirsen yavaşlar ama diğerleri bi sıkıntı çıkarmaz.
Hocam baktım kısaltmıyormuşÖyle bir şey yok. Adam 200 kilo kaldırmayacak.
Hayır öyle bir şey yok. Arkadaş ağır kilolar kaldırmayacak ki. Aksine yararı bile olur.Hocam nasıl yok yukarıdan basınç var sonuçta her türlü yavaşlar.
Hocam kesinlikle başlayın. Bende bu hafta başladım. Sorunuz varsa sorabilirsinizNe yapsam bilemedim)
Hocam tamam kısaltmıyorda boya nasıl yararı olsun.Hayır öyle bir şey yok. Arkadaş ağır kilolar kaldırmayacak ki. Aksine yararı bile olur.
teşekkürler başlayacağım yarından itibaren zaten çok yüksek ağırlıklarla başlamayacağım 22 kg hem halter hemde dambıl olan bir set aldım az kilolarla başlayıp arttıracağımHayır öyle bir şey yok. Arkadaş ağır kilolar kaldırmayacak ki. Aksine yararı bile olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kesinlikle başlayın. Bende bu hafta başladım. Sorunuz varsa sorabilirsiniz
Hocam hiç spor yaptınız mı ? Hani vücut geliştirme olarak. Kasları güçlendirir. Buda boyun uzamasına yarar sağlar.Hocam tamam kısaltmıyorda boya nasıl yararı olsun.
Zaten daha yaşı küçük öyle şeyler yapmaz.
13 yaşında iken spor yapılır sadece kontrollü yapman çok ağır yapmaman gerekiyor çok ağır çalışırsan yaparsan kas iskelet sistemine dokunur.Ben 13 yaşındayım kas yapsam boyumun uzaması durur veya yavaşlar mı?
engellemezBen 13 yaşındayım kas yapsam boyumun uzaması durur veya yavaşlar mı?