13 yaşindaki cocuk icin iş onerisi

Reaksiyon skoru
4
arkadaşalr 13 yasindayim okulu biraktim malesef durumumuz cok kotu bende 1 2 aydır sanayide calistim 500 300tlm oldu ama işten cıktım simdi yeni bi is ariyorum sizce ne yapabilirim

hersey olur

arkadaşalr 13 yasindayim okulu biraktim malesef durumumuz cok kotu bende 1 2 aydır sanayide calistim 500 300tlm oldu ama işten cıktım simdi yeni bi is ariyorum sizce ne yapabilirim

hersey olur
çok yorucu bir iş olmayan bakkalda çalışabilirsin yada dönerci berberde çalışabilirsin biraz daha yorubilirim dersen klima böyle elektirikçi gibi yerlerde çalışabilirsin

okulu bırakma gerekirse gece fırınlarda çalış ama okulu bırakma dedigim gibi gece fırında çalışabilirsin gündüzde okula gidersin düşünsene ilerde üniversite okursun güzel bir işe girersin aileni mutlu edersin ama okumassan ömür boyu mutlu edemessin

vallaha uzuldum ya su satabilirsin fln işte devlet fakirden alip zengine veriyor sorun burda

Allah yardım etsin kardeşim hayat zor... çok ağır işlerde çalışma Allah korusun daha gençsin sakatlanabilirsin

Bak sana iki şekil önerim var biri garsonluk ikincisi meslek eğitim merkezi hem okuyon hem para kazaniyon kardeşim yani lise diploması veriyorlar ayrıca kalfalık uzmanlık belgesinde veriyorlar günde 1 sefer okul 5 gün iş yeri okul bittikten sonra orada çalışmaya devam Edebilirsin en az 800 TL veriyorlar başlangıç 800 tl

Eğer dediklerin doğruysa okulu bırakma. Okuluna kaldığın yerden devam et. Gelecekte faydasını göreceksin aynen bir fidan dikmişsin gibi düşün eğitimi. Okul okuyarak okul çıkışı bir işte çalışabilirsin. Bakkal, kuaför/berberlerde çıraklık olabilir bu iş. Ancak okulunu bırakma.

Geri