Neler Yeni

13 Yaşındayım 172 CM Boyunda ve 76 Kiloyum! Nasıl Kilo Verebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Kandaz
nasıl kilo verebilirim? sabahları 2 yemek kaşığı sirkeyle suyu karıştırıp içiyorum kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta,salatalık,domates,zeytin ve bir dilim peynir yiyorum.
iştahlı birisiyim.kendimi bildim bileli pisboğazım,her zaman kilomun üstündeydim mesela 4.sınıfta 1.60 boy 65 kiloydum
bu programa bu gün başladım

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,814
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Spora başlayabilirsin. En mantıklı hareketlerden biri olur. Kas da yaparsın hem estetik durursun.

ygtcntpl

80+ Bronze
3 beyazdan uzak durup spor yapacaksın

yemeklerde tıkınmayacaksın yani canın istiyor diye fazla yemeyeceksin doyunca kalkacaksın

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
nasıl kilo verebilirim? sabahları 2 yemek kaşığı sirkeyle suyu karıştırıp içiyorum kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta,salatalık,domates,zeytin ve bir dilim peynir yiyorum.
iştahlı birisiyim.kendimi bildim bileli pisboğazım,her zaman kilomun üstündeydim mesela 4.sınıfta 1.60 boy 65 kiloydum
o nası boy ben 14 yaşındayım 161 boyum var maşallah spor yap

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
kilonun bir önemi yok yağ oranı önemli yağ oranını söylersen daha iyi yardım edebiliriz

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
acil sirke suyu bırak daha gencsin uzun vadede miden delinir sağlıklı bir şey değil. Spora basla en onemliside uykunu dözene sok 12 yat sabah 8-9 uyan ve gece 7 den sonra asla yağlı ve ağır yemek yeme

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Kandaz
kilonun bir önemi yok yağ oranı önemli yağ oranını söylersen daha iyi yardım edebiliriz
yağlı biriyim yani büyük
Mesaj otomatik birleştirildi:

acil sirke suyu bırak daha gencsin uzun vadede miden delinir sağlıklı bir şey değil. Spora basla en onemliside uykunu dözene sok 12 yat sabah 8-9 uyan ve gece 7 den sonra asla yağlı ve ağır yemek yeme
tamam

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Dostum öncelikle hatırlatmalıyım ki sen gelişme çağındasın ve asla ama asla kendini sıkı bir diyete sokmanı önermem günlük kalori ihtiyacını kesinlikle almalısın, abur cubur, fast food vs. gibi şeylerden yani çöp yemeklerden uzak dur, spor olarak da basketbol, futbol gibi bir spor yapabilirsin. Zaten o yaşlarda vücut büyümekle meşgul kendini aç bırakmak gibi hayallere sakın girme.

Top Bottom