MamiKK
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 2,005

YİNE BU FİYATLARA İNMİŞ, KAÇIRDIYSANIZ BU SEFER KAÇIRMAYIN

Bi ara yükselmişti geri düştü, sepette duruyordu aldım şimdiBirkac haftadir bu fiyatta
temudaki yorumları oldukça iyi video felanda atmışlarBilgisayarı temizlemek için almıştım. gümrükte şuan gelince performansını atarım.
Bir tane türk tableti ittirirken çekmiş onu görüp almıştım ben deBi ara yükselmişti geri düştü, sepette duruyordu aldım şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
temudaki yorumları oldukça iyi video felanda atmışlar
Kodak ssd var 1tb 600 küsürTemuda 900 kredim var.Bunun harici mantikli bir sey var mi?
bide yapraklı paylaşmış biri bahçe temizliyor, o da işe yarar bi video olmuş. bence bu fiyata kaçmazBir tane türk tableti ittirirken çekmiş onu görüp almıştım ben desıvı soğutma radyatörü temizlemek için sökmeye gerek kalmadan iş görür gibi.
Kodak ssd var 1tb 600 küsür
kameralar çok uuczTemuda 900 kredim var.Bunun harici mantikli bir sey var mi?
Aldımda kablosuz sanıyordum.Guc kaynagi istiyorlarmış.bide yapraklı paylaşmış biri bahçe temizliyor, o da işe yarar bi video olmuş. bence bu fiyata kaçmaz
kameralar çok uucz
Daha çok minik degisik seyler almayi dusunuyorum.Mini tasinabilir yazici vb seyletBir tane türk tableti ittirirken çekmiş onu görüp almıştım ben desıvı soğutma radyatörü temizlemek için sökmeye gerek kalmadan iş görür gibi.
Kodak ssd var 1tb 600 küsür
şu benim çok işimi gördü mesela ev işleriyle ilgileniyosanDaha çok minik degisik seyler almayi dusunuyorum.Mini tasinabilir yazici vb seylet
Ben aldım bundan fena değil ama hep aynı fiyatta bunun birde 140000 d/d olan var ama hepsi aynı üründe şişirme devirmi yazıyorlar bilmem
YİNE BU FİYATLARA İNMİŞ, KAÇIRDIYSANIZ BU SEFER KAÇIRMAYIN
1tb ssd aldım güzel lazer mini yazıcı aldım o da iyi ama en son pahalanmıştı birde monitòr kolu ve argb led almıştım neon bunların hepsinden memnunumTemuda 900 kredim var.Bunun harici mantikli bir sey var mi?