ogulcanocakli
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Motosikletimi yıkadıktan sonra kurutmak için iş görür mü? Hep almak istedim ama dandik gelir diye cesaret edemedim.
bendede motor var, amacımda kasa temizleme ve motoru yıkadıktan sonra kurutma amacı içinde. daha o amacı denemedim ama o işide rahat yapar gibi duruyor.Motosikletimi yıkadıktan sonra kurutmak için iş görür mü? Hep almak istedim ama dandik gelir diye cesaret edemedim.
Türkçe eksikliği var sanırım?başlığa vergisiz yazılmış ama ürün vergiyle 711 liraya geliyor. Alacak olanlara duyurulur
hayırlı olsun kral, ben kaçırdım valla maalesef :c banka ödemeyi reddedip durdu anlamsız şekildebenim fan geldi, güzel üflüyor ve bence parasını fazlası ile hakediyor. malzeme kalitesi falan güzel. baya ağır belliki büyük batarya kullanılmış
vergisiz fiyatından bahsettimbaşlığa vergisiz yazılmış ama ürün vergiyle 711 liraya geliyor. Alacak olanlara duyurulur
var var, okuduğunu anlayamıyor insanlarTürkçe eksikliği var sanırım?
tamam haklılık payın varda forumda böyle yazıyor herkes, ilk defa gören biriysen anlamaman normal. yinede kusura bakmaTürkçe dersi verene bak hele. Vergisiz diye yazacağına oraya adam gibi o mükemmel bildiğin üstat profesör olduğun Türkçe dil bilginle ''
130.000 RPM HIZLI FAN VERGİ EKLENMEMİŞ FİYATI 444 TL ''
yazabilirsin. Vergisiz=Ürünün vergisi yok , vergi alınmıyor . Daha çok şey derimde değmeyecek insanlar için ban yemeye gerek yok.
Hiç kullandın mı hocam bunlardan? Fiyatına değer mi sence?aynıymış valla ben çektim 2 tane
bende 550 TL kredi var alanlar memnunmu acaba kasa ve arac içi temızlık ıcın almayı düşünüyorumaynıymış valla ben çektim 2 tane
yorumları baya ıyı adam ağacı sallıyorHiç kullandın mı hocam bunlardan? Fiyatına değer mi sence?
lınk varmı onunBen aldım kasa temizleme için ideal.
Fakat 140000 d/d olan vardı aklımda ondan da almak var