slm.ben.firat
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Klavye mekanik değil zaten öyle bişey de beklenmez 130 tl den bu sitede böyle yazmışlar.Vay be 130 TL'ye mekanik klavye olduğunu bilmiyordum.![]()
Klavye mekanik değil zaten öyle bişey de beklenmez 130 tl den bu sitede böyle yazmışlar.Vay be 130 TL'ye mekanik klavye olduğunu bilmiyordum.![]()
Zaten Fiyattan Bile Anlaşılıyorfotoğraflara baktım içi boştuAlıntıyı görüntüle
Zaten mekanik değil o sitede öyle yazmışlar nedense.Akakçeden direk en ucuzunu kopyala yapıştır yaptım.fotoğraflara baktım içi boştuAlıntıyı görüntüle
@TECHNOArkadaşlar Bana uzun Ömürlü Bir Ürün Gerekiyor. Çoğunlukla Oyun Oynuyorum.
Rgb Benim için Pek Önemli Değil. Sadece Oyuna Uygun ve Dayanıklı , uzun Ömürlü Bir Klavye olursa iyi olur
Teşekkürler
Max 150tl'ye Çıkabilirim
Ama 150 TL Yukarısı güzel klavyeler varsa onları da önerin. Değerlendirmeye alacağım
Rampage KB-R221 HANDY RGB Kablolu Oyuncu KlavyesiArkadaşlar Bana uzun Ömürlü Bir Ürün Gerekiyor. Çoğunlukla Oyun Oynuyorum.
Rgb Benim için Pek Önemli Değil. Sadece Oyuna Uygun ve Dayanıklı , uzun Ömürlü Bir Klavye olursa iyi olur
Teşekkürler
Max 150tl'ye Çıkabilirim
Ama 150 TL Yukarısı güzel klavyeler varsa onları da önerin. Değerlendirmeye alacağım
yalnız doğru neden kızgın attılar?İyi bakarsan uzun ömürü geç direk ömürlük gider
şuan elimin altında 11 senelik kablosuz mouse varyalnız doğru neden kızgın attılar?
senelerdir rampage klavyeler kullanıyorum bütçem düşük olduğu için hiçbirinde bi sıkıntı olmadı.
birini hatta 35tlye aldım 4 sene kullandım 1 kere bile içini açıp temizlememiştim
4.5 senelik g300sşuan elimin altında 11 senelik kablosuz mouse var![]()
11 Senelik Logitech bir mouse eskiden iyi para verip almıştım şimdi bunun yeni modeli 1100Tl4.5 senelik g300s![]()
220 tl bütçemi aşıyor. Max 150-170 arasıMSI Vigor GK20 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
MSI Vigor GK20 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK20 TR ITOPYA'da.www.itopya.com