Teşekkürler ❤Havit klavyelere bak akakçeden fiyata göre sıralayıp, fason üretimlere göre nispeten iyidir. %100 bulmak zaten zor artık.
Havit klavyelere bak akakçeden fiyata göre sıralayıp, fason üretimlere göre nispeten iyidir. %100 bulmak zaten zor artık.
www.n11.com
%100 bulmak zor artık diyen arkadaş bayağı sallamış. üretim yapacağın işe göre değişir gamerler %100 çok kullanmıyor numpadli klavye boş geliyor bu yüzden önerilen oyuncu klavyeleri %75 e 60 a falan döndü. Ama bulamazsın demek değil çatır çatır üretiliyor ve ben mesela numpad kullanıyorum kullandığım programda.Teşekkürler ❤
Aula f99 düşünüyorum şuan
Ben oyundan ziyade edit, yazılım vs. İçin kullanacagim o yuzden tam boy almam gerekiyor. Bı attiginizi inceleyeceğim saolun%100 bulmak zor artık diyen arkadaş bayağı sallamış. üretim yapacağın işe göre değişir gamerler %100 çok kullanmıyor numpadli klavye boş geliyor bu yüzden önerilen oyuncu klavyeleri %75 e 60 a falan döndü. Ama bulamazsın demek değil çatır çatır üretiliyor ve ben mesela numpad kullanıyorum kullandığım programda.
GamePower Suki Mekanik Kırmızı Switch Puding Keycaps Türkçe Q 104 Tuş USB Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GamePower Suki Mekanik Kırmızı Switch Puding Keycaps Türkçe Q 104 Tuş USB Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ortalama bu fiyatlarda alınabilecek blue switch orta segment klavyelerden. incelemesini yapıp güvenle satın alabilirsin hocam.
Mümkün olduğunca az olması lazım. Ama Max 1300 flnBütçen maksimum ne kadar?
Mümkün olduğunca az olması lazım. Ama Max 1300 fln
S99 diyecektim pardon
Tuşları hemen siliniyor tarzı şeyler yazmışlar emin olamadım.S99 alabilirsiniz.
İnca güzelmiş aslında lazer kesim tuşlar var. S99 Almayi düşünüyorum ama tuşları hemen silinir diyorlar ve gece tuşlar okunmuyor.%100 bulmak zor artık diyen arkadaş bayağı sallamış. üretim yapacağın işe göre değişir gamerler %100 çok kullanmıyor numpadli klavye boş geliyor bu yüzden önerilen oyuncu klavyeleri %75 e 60 a falan döndü. Ama bulamazsın demek değil çatır çatır üretiliyor ve ben mesela numpad kullanıyorum kullandığım programda.
GamePower Suki Mekanik Kırmızı Switch Puding Keycaps Türkçe Q 104 Tuş USB Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GamePower Suki Mekanik Kırmızı Switch Puding Keycaps Türkçe Q 104 Tuş USB Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ortalama bu fiyatlarda alınabilecek blue switch orta segment klavyelerden. incelemesini yapıp güvenle satın alabilirsin hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ek olarak 2200 tllerden düşmüş bir fiyatı var
beyaz klavye düşünüyorsan uzun süre idare eder tatlı bir klavyedir fiyatı 1300.
bütçene göre yazdım aslında benTuşları hemen siliniyor tarzı şeyler yazmışlar emin olamadım.
İnca güzelmiş aslında lazer kesim tuşlar var. S99 Almayi düşünüyorum ama tuşları hemen silinir diyorlar ve gece tuşlar okunmuyor.
s99 görselde var pratikte kötü diye biliyorum ama inceleme kısmını sana bırakıyorum dostbütçene göre yazdım aslında ben
Anladim saolunbütçene göre yazdım aslında ben
s99 görselde var pratikte kötü diye biliyorum ama inceleme kısmını sana bırakıyorum dost
S99 alabilirsiniz.
markanın iyi işleri var ama bu sanırım iyi işlerinden biri olmamış. ben olsam tercih etmezdim şahsi fikrim. sebebi de şu klavye türkçe diziliminde değil eng diziliminde. alışman zor olabilir. aslında bu klavye daha iyi ama ingilizce olduğu için fiyatı daha düşük tutulmuş. red switch olması güzel sesi düşürürsün ama klavye düzenine alışmak sana kalmışAnladim saolun
Bu nasıl sizce![]()
Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB ENG Q Siyah Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB ENG Q Siyah Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
daha doğrusu iyi olmamış değil düzenine uyum sağlamak türkçe desteklisini bulabilirsen al derimmarkanın iyi işleri var ama bu sanırım iyi işlerinden biri olmamış. ben olsam tercih etmezdim şahsi fikrim. sebebi de şu klavye türkçe diziliminde değil eng diziliminde. alışman zor olabilir. aslında bu klavye daha iyi ama ingilizce olduğu için fiyatı daha düşük tutulmuş. red switch olması güzel sesi düşürürsün ama klavye düzenine alışmak sana kalmış