1300 TL F/P Klavye Önerisi %100 Boyutta

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
557
Hoclarim sa,
1300 TL bütçede ama mümkünse olabilecek en düşük fiyatta
%100 boyutta klavye.
Switch olmasada olur.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Havit klavyelere bak akakçeden fiyata göre sıralayıp, fason üretimlere göre nispeten iyidir. %100 bulmak zaten zor artık.

Havit klavyelere bak akakçeden fiyata göre sıralayıp, fason üretimlere göre nispeten iyidir. %100 bulmak zaten zor artık.
Teşekkürler ❤
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu nasıl sizce.
Aula f99 düşünüyorum şuan

Son düzenleme:
Teşekkürler ❤
%100 bulmak zor artık diyen arkadaş bayağı sallamış. üretim yapacağın işe göre değişir gamerler %100 çok kullanmıyor numpadli klavye boş geliyor bu yüzden önerilen oyuncu klavyeleri %75 e 60 a falan döndü. Ama bulamazsın demek değil çatır çatır üretiliyor ve ben mesela numpad kullanıyorum kullandığım programda.

ortalama bu fiyatlarda alınabilecek blue switch orta segment klavyelerden. incelemesini yapıp güvenle satın alabilirsin hocam.

ek olarak 2200 tllerden düşmüş bir fiyatı var

beyaz klavye düşünüyorsan uzun süre idare eder tatlı bir klavyedir fiyatı 1300.

%100 bulmak zor artık diyen arkadaş bayağı sallamış. üretim yapacağın işe göre değişir gamerler %100 çok kullanmıyor numpadli klavye boş geliyor bu yüzden önerilen oyuncu klavyeleri %75 e 60 a falan döndü. Ama bulamazsın demek değil çatır çatır üretiliyor ve ben mesela numpad kullanıyorum kullandığım programda.

ortalama bu fiyatlarda alınabilecek blue switch orta segment klavyelerden. incelemesini yapıp güvenle satın alabilirsin hocam.
Ben oyundan ziyade edit, yazılım vs. İçin kullanacagim o yuzden tam boy almam gerekiyor. Bı attiginizi inceleyeceğim saolun

Bütçen maksimum ne kadar?
Mümkün olduğunca az olması lazım. Ama Max 1300 fln

S99 alabilirsiniz.
Tuşları hemen siliniyor tarzı şeyler yazmışlar emin olamadım.

ek olarak 2200 tllerden düşmüş bir fiyatı var

beyaz klavye düşünüyorsan uzun süre idare eder tatlı bir klavyedir fiyatı 1300.
İnca güzelmiş aslında lazer kesim tuşlar var. S99 Almayi düşünüyorum ama tuşları hemen silinir diyorlar ve gece tuşlar okunmuyor.

Tuşları hemen siliniyor tarzı şeyler yazmışlar emin olamadım.

İnca güzelmiş aslında lazer kesim tuşlar var. S99 Almayi düşünüyorum ama tuşları hemen silinir diyorlar ve gece tuşlar okunmuyor.
bütçene göre yazdım aslında ben

s99 görselde var pratikte kötü diye biliyorum ama inceleme kısmını sana bırakıyorum dost

s99 görselde var pratikte kötü diye biliyorum ama inceleme kısmını sana bırakıyorum dost
Anladim saolun
Bu nasıl sizce
S99 alabilirsiniz.

Anladim saolun
Bu nasıl sizce

markanın iyi işleri var ama bu sanırım iyi işlerinden biri olmamış. ben olsam tercih etmezdim şahsi fikrim. sebebi de şu klavye türkçe diziliminde değil eng diziliminde. alışman zor olabilir. aslında bu klavye daha iyi ama ingilizce olduğu için fiyatı daha düşük tutulmuş. red switch olması güzel sesi düşürürsün ama klavye düzenine alışmak sana kalmış

markanın iyi işleri var ama bu sanırım iyi işlerinden biri olmamış. ben olsam tercih etmezdim şahsi fikrim. sebebi de şu klavye türkçe diziliminde değil eng diziliminde. alışman zor olabilir. aslında bu klavye daha iyi ama ingilizce olduğu için fiyatı daha düşük tutulmuş. red switch olması güzel sesi düşürürsün ama klavye düzenine alışmak sana kalmış
daha doğrusu iyi olmamış değil düzenine uyum sağlamak türkçe desteklisini bulabilirsen al derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,818
Üyeler
202,403
Son üye
berattt7w736363636463636
Geri