-Kablosuz istiyorum, kronik sorunu olmasın.
-Bundan 1-2 hafta önce konu açmıştım ve Fury Z aldım, şuan iade ettim gıcırdama sesi ve tuşun sanki çıkacakmış gibi hareket etmesinden dolayı.
bunlar benim bulduğum.
-Bunların arasından Lamzuyu beğendim ama çok pahalı onun harici Glorious O da güzel onu almayı düşünüyorum kullanan varsa biraz detaylı anlatırsa yaşadıklarını mutlu olurum.
-Birde Pwnage ultra kullanan varsa nasıldır ?
-Bundan 1-2 hafta önce konu açmıştım ve Fury Z aldım, şuan iade ettim gıcırdama sesi ve tuşun sanki çıkacakmış gibi hareket etmesinden dolayı.
bunlar benim bulduğum.
Glorious Model D Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model D Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Glorious Model O Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
HyperX Haste Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Haste Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Haste Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.074,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Pwnage Ultra Custom Ergo Ultralight Wireless Oyuncu Mouse Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pwnage Ultra Custom Ergo Ultralight Wireless Oyuncu Mouse Beyaz fiyatlarını Akakçe ile takip et! Pwnage Ultra Custom Ergo Ultralight Wireless Oyuncu Mouse Beyaz özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
LAMZU Atlantis Kablosuz Superlight Gaming Mouse - Beyaz
Ürün Açıklaması Atlantis, bu genç şirketin piyasada bir anda büyük bir kargaşaya neden olan ilk projesi. Onu inceleyen youtuberlar ve Reddit topluluğu, farenin faydaları karşısında eridi. Lamzu Atlantis, kablosuz süper hafif, yalnızca 55g oyun faresi ağırlığındadır. Hem sağ hem de sol elini...
shop.connectgame.com.tr
Delux M800DB-RGB-2.4G Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3335 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3335) Ultra Hafif Kablolusuz Optik Gaming Mouse Sadece 70 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...
shop.connectgame.com.tr
Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.398,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
SteelSeries Aerox 3 RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Aerox 3 RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Aerox 3 RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.781,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
-Birde Pwnage ultra kullanan varsa nasıldır ?