vites yok bazıların da fren de yokfixed bike - Google'da Ara
www.google.com
bende fixed istiyorum ama Türkiye de doğru düzgün bulamadım
knk bisiklet te fren olmaz sa nasıl duracağım başka bisiklet önerin var mıdır vitesli ve frenlifixed bike - Google'da Ara
www.google.com
bende fixed istiyorum ama Türkiye de doğru düzgün bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
vites yok bazıların da fren de yok
ya fren takabiliyorsun orası ayrı ama neyseknk bisiklet te fren olmaz sa nasıl duracağım başka bisiklet önerin var mıdır vitesli ve frenli?
başka yerde bayisi var mı bilmiyorumya fren takabiliyorsun orası ayrı ama neyse
BMX ler fena değil eğer oturduğun semt çok dik yokuşlu değilse güzel oluyor
Downhill bisikletleri var eğer tepe bir yerde oturuyorsan efsane
ya da yol yarış bisikletlerine bak ben İzmir de oturuyorum
bu firma kaliteli eğer İzmir deysen bu firmadan bisiklet alabilirsin
![]()
Sundu Bisiklet
Sundu Bisiklet 4 mağazasıyla İzmir'de, online alışveriş sitesiyle tüm Türkiye'de hizmet vermektedir.www.sundubisiklet.com
knk ben daha çok dağa bisikleti istiyorum.ya fren takabiliyorsun orası ayrı ama neyse
BMX ler fena değil eğer oturduğun semt çok dik yokuşlu değilse güzel oluyor
Downhill bisikletleri var eğer tepe bir yerde oturuyorsan efsane
ya da yol yarış bisikletlerine bak ben İzmir de oturuyorum
bu firma kaliteli eğer İzmir deysen bu firmadan bisiklet alabilirsin
![]()
Sundu Bisiklet
Sundu Bisiklet 4 mağazasıyla İzmir'de, online alışveriş sitesiyle tüm Türkiye'de hizmet vermektedir.www.sundubisiklet.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka yerde bayisi var mı bilmiyorum
knk türleri filen biliyorum nereye ne gider ama şu bisiklet iyidir diyemem çünkü fazla bisiklet tecrüben yok 2 bisikletim oldu biri hurda bir şeydi birini kendim 0 aldım 200 TL 11 yaşımda biriktirmiştim ama oda eskidi bende yol bisikleti düşünüyorum Çanakkale den Antalya ya kadar tur yapacağım deniz kenarından sonra karedeniz kıyısını fullemek istiyorumknk ben daha çok dağa bisikleti istiyorum.
teşekkürler yardımın için.knk türleri filen biliyorum nereye ne gider ama şu bisiklet iyidir diyemem çünkü fazla bisiklet tecrüben yok 2 bisikletim oldu biri hurda bir şeydi birini kendim 0 aldım 200 TL 11 yaşımda biriktirmiştim ama oda eskidi bende yol bisikleti düşünüyorum Çanakkale den Antalya ya kadar tur yapacağım deniz kenarından sonra karedeniz kıyısını fullemek istiyorum