Neler Yeni

1300 tl ye Klavye Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Semih
Bütçe
1300
Merhaba benim klavyeye FPS oyunlarında kullanmak için %60-%65-%70 bir klavyeye ihtiyacım var.Bütçem 1k ama max 1,300 çıkartabilirim. Bütün ekipmanlarım siyah olduğu için ya siyah yada sırıtmayacak bir renk olması lazım. Aklımdaki almayı düşündüğüm klavyeler şunlar;

Sizce bunlardan hangisini almalıyım ya da bana bu fiyat bandında önerebileceğiniz klavyeler varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
eymen kutlu
Merhaba benim klavyeye FPS oyunlarında kullanmak için %60-%65-%70 bir klavyeye ihtiyacım var.Bütçem 1k ama max 1,300 çıkartabilirim. Bütün ekipmanlarım siyah olduğu için ya siyah yada sırıtmayacak bir renk olması lazım. Aklımdaki almayı düşündüğüm klavyeler şunlar;

Sizce bunlardan hangisini almalıyım ya da bana bu fiyat bandında önerebileceğiniz klavyeler varmı?
reddragon k617 nin beyazı bende var.6ay dır kullanıyorum.hiçbir sıkıntısını görmedim renkleri vs. baya iyi ayrıca birsürü modu da var.driverı üzerinden hem modlarını hem hızını hemde parlaklığını ayarlayabiliyosun aşırı sesli de değil ve red switch den dolayı güzel bir sesi de var almak istiyosan al bence baya iyi

Top Bottom