Batuhan Kahya
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
- Bütçe
- 1300
ben attackshark x3 almayı planlıyorum ama sizin de önerileriniz varsa yazarsanız memnun olurum
bende attack shark x3 aldim 1500tl ye geldi dun , bu fiyatta bende konu actim arastirma yaptim m800 pro ve x3 arasinda kaldim fakat goruntu ve bataryadan x3 tercih ettimben attackshark x3 almayı planlıyorum ama sizin de önerileriniz varsa yazarsanız memnun olurum
şey yazıyo yorumlarda birkaç ay sonra sol clickte çift tıklamalar felan oluyomuşbende attack shark x3 aldim 1500tl ye geldi dun , bu fiyatta bende konu actim arastirma yaptim m800 pro ve x3 arasinda kaldim fakat goruntu ve bataryadan x3 tercih ettim
kullandınız mı hocam nasıldırVXR R1 SE
bilmiyorum hiç kullanmadımCaps locka basınca algılamayı kesiyordu o mouse kısa süreli. Sorun hâlâ var mı?
sorun yaşadın mı hiçbende attack shark x3 aldim 1500tl ye geldi dun , bu fiyatta bende konu actim arastirma yaptim m800 pro ve x3 arasinda kaldim fakat goruntu ve bataryadan x3 tercih ettim
driver ile düzeldi oCaps locka basınca algılamayı kesiyordu o mouse kısa süreli. Sorun hâlâ var mı? @Etoow
kargo elime carsamba gunu ulasacakbilmiyorum hiç kullanmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorun yaşadın mı hiç