Neler Yeni

13000-14000 TL CİVARI SİSTEM ÖNERİSİ

riperozzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harun Kavasoğlu
Bütçe
14000
Selamlar belirttiğim bütçe ile bir sistem toplamaya çalışıyorum. Daha çok hazır sistemlere göz gezdiriyorum şu anlık. İşlemci olarak ryzen 5 5600x ve yanına ekran kartı olarak rtx 3060 fikrine çok ısınığım şu an sizin bu konuda görüşleriniz nelerdir ve diğer donanımlar hakkında fikrinize açığım. Teşekkürler

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
İşlemciyi 5600x yapıp alabilirsiniz.

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA
Amd tarafında istiyorsan kesinlikle yukardakinden yapıştır al. Eğer intel diyorsan da o fiyata 11. nesil 11700K lı bir sistem toplayabileceksindir. Ama 2 ay sonra felan

riperozzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harun Kavasoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler bu tavsiye için 5 saatlik kampanya süresi kalmış sanırım kampanya dışı fiyatı hakkında bir bilginiz var mı acaba ?
İşlemciyi 5600x yapıp alabilirsiniz.

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA
Çok teşekkürler bu tavsiye için 5 saatlik kampanya süresi kalmış sanırım kampanya dışı fiyatı hakkında bir bilginiz var mı acaba ?
Çok bir şey farketmiyor. O kampanya başlamadan önce de benzeri vardı orada. 11bin TL ye

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Selamlar belirttiğim bütçe ile bir sistem toplamaya çalışıyorum. Daha çok hazır sistemlere göz gezdiriyorum şu anlık. İşlemci olarak ryzen 5 5600x ve yanına ekran kartı olarak rtx 3060 fikrine çok ısınığım şu an sizin bu konuda görüşleriniz nelerdir ve diğer donanımlar hakkında fikrinize açığım. Teşekkürler
açıkcası imzamdaki sistemi öneririm psu ssd kasa gibi şeyleri değiştirmek istersen değiştirirsin tek sıkıntı ekrankartı ben japonyadan aldım şuanda 5600 TL'ye satışı var hatta buda linki satıcısı amazon olduğu için japonyadan aldım toplam sistem 12k yı geçmiyor

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Normalde 15K civarı satılıyor bu sistemler

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze

riperozzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harun Kavasoğlu
Herkese çok teşekkürler hepsini tek tek inceliyorum benim de kafamda bir şeyler yer ediniyor. Gamegaraj'a denk gelmemiştim daha önce ama diğer sitelere göre çok daha fazla çeşitlilik olduğunu görüyorum. Teşekkürler tavsiyeler için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartı palit olacak öbürü stokta yokmuş
bu ekran kartında markalar arasında ne gibi farklar oluyor acaba ?

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
Herkese çok teşekkürler hepsini tek tek inceliyorum benim de kafamda bir şeyler yer ediniyor. Gamegaraj'a denk gelmemiştim daha önce ama diğer sitelere göre çok daha fazla çeşitlilik olduğunu görüyorum. Teşekkürler tavsiyeler için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ekran kartında markalar arasında ne gibi farklar oluyor acaba ?
dayanıklılık soğutma gibi farklar

Top Bottom