yoksa ekran kartını 2060s mi yapmalıyım
aşırı pahalı. 2080s alırsın bu fiyata
Olur abi güzel bi sistem atRtx 2070 super bile koyarsın o fiyata bende hazırı var atayım mi
Anakart - https://www.depopark.com/ASUS-B550-...-v4-0-AM4-mATX-purn-52939?ref=akakce&v=0.49.6Olur abi güzel bi sistem at
Almazsınaşırı pahalı. 2080s alırsın bu fiyata
farketmedim gözümden kaçmış bakayımPentium 2080Super'li toplamıştı, neden kaç sayfadır yokmuş gibi davranıyorsunuz?
nasıl yani bende öyle yapmayı düşünüyorum eğer öyle yaparsak ne oluryorki ben farklı yerlerden alıp bir pc ciye birleştirtcektimYa arkadaşlar şimdi aynı hatayı bende yaptım uyarıyım sizi. Parçaların 1 tanesi depoparktan 1 tanesi hb den 1 tanesi ne bileyim. gittigidiyor trendyol vs vs paramparça olarak liste atıyorsunuz ama bu parçalar ucuza gelcek diye kendinizi riske sokuyorsunuz.
Bende parçaları sağdan soldan topladım. Sonra çok uğraştım. Bazı ucuz diye attığınız ürünleri satan firmalarda muattap yok.
parçalarda sıkıntı çıkarsa hangisinden olduğunu anlayyamıyorsun sonra tektek onu yolla bunu yolla uğraşırsın büyük risk ama siz bilrsinizçnasıl yani bende öyle yapmayı düşünüyorum eğer öyle yaparsak ne oluryorki ben farklı yerlerden alıp bir PC ciye birleştirtcektim