Neler Yeni

13000 tl ye RTX li laptop önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
Aynen, zaten bu adamların çocukları yok di mi? Sen herhalde render işini kolay bir şey sanıyorsun? 🥴
Render kolay değil ama oyun kadar ısındırmaz!
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende kullandım ve 5. Ayda csgo oynarken anakartı yandı, bir arkadaşımın fanları 3. Kez bozuldu, diğer arkadaşım biraz daha memnun ama batarya sorunu yaşıyor. Ayrıca burada da çok sorun yaşayan var. Tamam sorun çıkarmayadabilir ama risk çok fazla ve riske girilmez. Siz sorun yaşamıyorsunuz diye sorunsuz olmuyor, yaşayan çok var.
Aha bakın bir monster kazazadesi 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
O kadar para verdiğim ürün neden kısa zamanda garanti yüzü görsün?
kısa zamanda sorun yaşayan oranı gerçekten az ona kalırsa monitör alıyorsun 5k ya ölü pixel çıktı diye iade ediyorsun aynı şey

Mojo jojo

80+ Silver
Kardeşim sen heralde 85-90 dereceyi normal karşılıyorsun 😏

Aynen hemen bozulmasın bi zahmet
85 dereceyi normal karşıladığı mi kim dedi? Hem sen galiba laptopu masa üstü sanıyorsun. Bu arada konuştukça batıyorsun. 🥴🥴

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
85 dereceyi normal karşıladığı mi kim dedi? Hem sen galiba laptopu masa üstü sanıyorsun. Bu arada konuştukça batıyorsun. 🥴🥴
Allah aşkına kaç derecede çalıştığını söyler misin? Bir laptop için 75-80 derece normaldir masaüstü içinde max75-77 hiçbir değer vermeden sadece yalanlıyorsun konuştukça batan sensin 😎

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
dostum bu paraya masaüstü toplarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
@John Marston şu yorumu okumadın mı?
bende kullandım ve 5. Ayda csgo oynarken anakartı yandı, bir arkadaşımın fanları 3. Kez bozuldu, diğer arkadaşım biraz daha memnun ama batarya sorunu yaşıyor. Ayrıca burada da çok sorun yaşayan var. Tamam sorun çıkarmayadabilir ama risk çok fazla ve riske girilmez. Siz sorun yaşamıyorsunuz diye sorunsuz olmuyor, yaşayan çok var.

dostum bu paraya masaüstü toplarsın
Puhahhahaha şaka yapıyorsun dimi? Aksi takdirde sövecekler sana 😆

Mojo jojo

80+ Silver
Allah aşkına kaç derecede çalıştığını söyler misin? Bir laptop için 75-80 derece normaldir masaüstü içinde max75-77 hiçbir değer vermeden sadece yalanlıyorsun konuştukça batan sensin 😎
Masa üstünün 80 dereceye kadar yolu var. Laptoplar 83 gibi dereceler uygun. Rdr 2 maks ayarlar ultra fan ile 78 dereceler de çalıştı, halen batmak istiyor musun? 😎

@John Marston şu yorumu okumadın mı?

Puhahhahaha şaka yapıyorsun dimi? Aksi takdirde sövecekler sana 😆
Sorunlarından bahsetmedim farkındaysan. Konuştuğumuz konudan çıkma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
Masa üstünün 80 dereceye kadar yolu var. Laptoplar 83 gibi dereceler uygun. Rdr 2 maks ayarlar ultra fan ile 78 dereceler de çalıştı, halen batmak istiyor musun? 😎
Ekran kartımı 78 derece? Çokmuş kardeşim laptopta işlemci 80-82 ekran kartı 75 i geçmemeli bunu başaranlar var monster başaramıyor işte 78 derece ekran kartına iyi diyen biriyle tanıştım Allah'ım sana geliyorum yarabbim sustur şunu

Bu

Sorunlar ısınmadan oluyor ama farkındaysan ben niye bu kadar para verdiğim bir laptoba ekstra fan alma ihtiyacı duyayım niye anca bakım yapayım Allah aşkına susun monstercılar

Mojo jojo

80+ Silver
Ekran kartımı 78 derece? Çokmuş kardeşim laptopta işlemci 80-82 ekran kartı 75 i geçmemeli bunu başaranlar var monster başaramıyor işte 78 derece ekran kartına iyi diyen biriyle tanıştım Allah'ım sana geliyorum yarabbim sustur şunu
Oğlum zaten masa üstünde ekran kartı 80 derece en kötü diyorlar. Sen halen laptopta 78 dereceye ne kötü diyorsun? Bı Allah'ına gitte boş yapma.

Bu

Sorunlar ısınmadan oluyor ama farkındaysan ben niye bu kadar para verdiğim bir laptoba ekstra fan alma ihtiyacı duyayım niye anca bakım yapayım Allah aşkına susun monstercılar
3 Monster kullanmıyorum diyisim. Laf anla be biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan

Biri çok güzel bir söz söylemişti:
Oğlum zaten masa üstünde ekran kartı 80 derece en kötü diyorlar. Sen halen laptopta 78 dereceye ne kötü diyorsun? Bı Allah'ına gitte boş yapma.

3 Monster kullanmıyorum diyisim. Laf anla be biraz.
Asus tuf 1650 ekran kartı 80 derce evet ama o kötü olan bir ekran kartı en beterleeini örnek verip haklı çıkamazsın

Biri çok güzel bir söz söylemişti:

Asus tuf 1650 ekran kartı 80 derce evet ama o kötü olan bir ekran kartı en beterleeini örnek verip haklı çıkamazsın
O söz neydi biliyor musun? Cahili bildiğinden döndüremezsin 😉

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,754
Üyeler
161,488
Son üye
Flwz
Top Bottom