Mojo jojo
80+ Silver
Farkındaysan ben maks 80 derece olur diyorum?Sen
Çok zekisin varya İnternette her şey doğru diye adamakıllı ekran kartı kaç derece olur yaz bi bakim
Farkındaysan ben maks 80 derece olur diyorum?Sen
Çok zekisin varya İnternette her şey doğru diye adamakıllı ekran kartı kaç derece olur yaz bi bakim
80 olmaması gerek max 75 olması gerek sus lütfen batıyorsun ancaFarkındaysan ben maks 80 derece olur diyorum?
Olum internete yaz.Maks
80 olmaması gerek max 75 olması gerek sus lütfen batıyorsun anca
bilgisayardan ve paranın nasıl kazanıldığından anlamayan insanlar bir şeyleri kötülemekte ne kadar başarılı. amacınız sadece oyun oynamaksan monster gpu'ya ve işlemciye yyönelen bir bilgisayar markası olarak işinizi görecektir. malzeme kalitesi akşama kadar yerinden hareket etmeyen laptop için, veya fiyatı 13K TL olan bi laptop için pek de beni ilgilendiren bi konu değil. ayrıca gözünüzün nuru olur. düşmez, çizilmez merak etmeyin
dostum kasası kalitesiz ancak iç bileşenleri de kalitesiz. Anakartın kalitesiz olması senin için pek bir önem arz etmiyor galiba.
not: RAM ve ssd’yi iyi markalardan seçiyorlar o hariç. Anakarttan bahsediyorum.
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2-1/ bunu alabilirsin ama yanında soğutucu alman tavsiyem olur oyun laptopları(hele ki rtxli olanlar) çok ısınıyor **kendimden biliyorum** soğutucu olarak:bi bakın
işte problem orada cidden hamur kullanıyorlar. Ben anakarttan sorun yaşamıştım, şikayetvar sitesine bakarsan anakarttan sorun yaşayan hatırı sayılamayacak kadar fazla. Emin ol bir sıkıntı yaşadığın zaman pişman oluyorsun, ben çok pişman olmuştum keşke asus ya da msi alsaydım da birkaç fps de az alıverseydim diye. Para iadesinden 1.5 sene sonra yani 6 ay önce de msi alpha 15 aldım ve şu anda kafam rahat. Ama şöyle bir şey de demem; “ ağbi emesay çok iyi yhağ emesaydan sorun yaşamam” diye bir şey de demiyorum çünkü teknoloji şans işidir sonuçta msi’dan sorun yaşayan da var tabii kioyun oynamayacak mıyım? anakart yeterli güce sahip olsun yeter. hamur kullanmıyorlar ya?
monster tulpar t7bi bakın
eskidendi f/p olayı şimdi 300 400 daha eklersin bütün bileşenleri kaliteli lenovo,acer,asus laptop alabilirsin eğer bütçen yetmez ise monster alırsın zatenoyun oynamayacak mıyım? anakart yeterli güce sahip olsun yeter. hamur kullanmıyorlar ya? fps'imi versin ve yoluna baksın. sonuçta ucuza alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca şuanki bilgisayarım çok fazla eskise, kompanentler eski kalsa, yine gider monster veya monster muadili bişey alırım ben. oyun oynuorum sonuçta. 1650 msi fiyatına 2060 monster, 2060 msi fiyatına 2070 monsterlar var.
bu laptopada bakabilirsin bakabilirsin https://www.akakce.com/laptop-noteb...sinabilir-bilgisayar-fiyati,871541375.html?nxbi bakın