Neler Yeni

13000 tl ye RTX li laptop önerir misiniz?

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
bilgisayardan ve paranın nasıl kazanıldığından anlamayan insanlar bir şeyleri kötülemekte ne kadar başarılı. amacınız sadece oyun oynamaksan monster gpu'ya ve işlemciye yyönelen bir bilgisayar markası olarak işinizi görecektir. malzeme kalitesi akşama kadar yerinden hareket etmeyen laptop için, veya fiyatı 13K tl olan bi laptop için pek de beni ilgilendiren bi konu değil. ayrıca gözünüzün nuru olur. düşmez, çizilmez merak etmeyin :D

Techno08

80+ Gold
bilgisayardan ve paranın nasıl kazanıldığından anlamayan insanlar bir şeyleri kötülemekte ne kadar başarılı. amacınız sadece oyun oynamaksan monster gpu'ya ve işlemciye yyönelen bir bilgisayar markası olarak işinizi görecektir. malzeme kalitesi akşama kadar yerinden hareket etmeyen laptop için, veya fiyatı 13K TL olan bi laptop için pek de beni ilgilendiren bi konu değil. ayrıca gözünüzün nuru olur. düşmez, çizilmez merak etmeyin :D

dostum kasası kalitesiz ancak iç bileşenleri de kalitesiz. Anakartın kalitesiz olması senin için pek bir önem arz etmiyor galiba.

not: RAM ve ssd’yi iyi markalardan seçiyorlar o hariç. Anakarttan bahsediyorum.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
oyun oynamayacak mıyım? anakart yeterli güce sahip olsun yeter. hamur kullanmıyorlar ya? fps'imi versin ve yoluna baksın. sonuçta ucuza alıyorum
dostum kasası kalitesiz ancak iç bileşenleri de kalitesiz. Anakartın kalitesiz olması senin için pek bir önem arz etmiyor galiba.

not: RAM ve ssd’yi iyi markalardan seçiyorlar o hariç. Anakarttan bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca şuanki bilgisayarım çok fazla eskise, kompanentler eski kalsa, yine gider monster veya monster muadili bişey alırım ben. oyun oynuorum sonuçta. 1650 msi fiyatına 2060 monster, 2060 msi fiyatına 2070 monsterlar var.

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2-1/ bunu alabilirsin ama yanında soğutucu alman tavsiyem olur oyun laptopları(hele ki rtxli olanlar) çok ısınıyor **kendimden biliyorum** soğutucu olarak:

Işıklı Mışıklı Olsun Dersen:

Işıklı Olsada Olur Olmasada Olur Dersen:

Aynı Marka Olsun Işıklı Olmasın Dersen:

Techno08

80+ Gold
oyun oynamayacak mıyım? anakart yeterli güce sahip olsun yeter. hamur kullanmıyorlar ya?
işte problem orada cidden hamur kullanıyorlar. Ben anakarttan sorun yaşamıştım, şikayetvar sitesine bakarsan anakarttan sorun yaşayan hatırı sayılamayacak kadar fazla. Emin ol bir sıkıntı yaşadığın zaman pişman oluyorsun, ben çok pişman olmuştum keşke asus ya da msi alsaydım da birkaç fps de az alıverseydim diye. Para iadesinden 1.5 sene sonra yani 6 ay önce de msi alpha 15 aldım ve şu anda kafam rahat. Ama şöyle bir şey de demem; “ ağbi emesay çok iyi yhağ emesaydan sorun yaşamam” diye bir şey de demiyorum çünkü teknoloji şans işidir sonuçta msi’dan sorun yaşayan da var tabii ki

not: excaliburda kullandım bu arada ve onu da iade etmiştim ama ondan anakart sorunu yaşamadım😀

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
oyun oynamayacak mıyım? anakart yeterli güce sahip olsun yeter. hamur kullanmıyorlar ya? fps'imi versin ve yoluna baksın. sonuçta ucuza alıyorum

Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca şuanki bilgisayarım çok fazla eskise, kompanentler eski kalsa, yine gider monster veya monster muadili bişey alırım ben. oyun oynuorum sonuçta. 1650 msi fiyatına 2060 monster, 2060 msi fiyatına 2070 monsterlar var.
eskidendi f/p olayı şimdi 300 400 daha eklersin bütün bileşenleri kaliteli lenovo,acer,asus laptop alabilirsin eğer bütçen yetmez ise monster alırsın zaten
bu laptopada bakabilirsin bakabilirsin https://www.akakce.com/laptop-noteb...sinabilir-bilgisayar-fiyati,871541375.html?nx

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom