Bunada bakabilirsin. Şu an stok yok ama stoğa gelince 12.000 tl oluyo .
Daha önce monster kullandım acer nitro 5 de kullandım Eğer o kadar takılıyorsan kaliteli bir soğutma alırsın 200 TL desek 1000tl karda oluyorsun gene
Monster iyi değil güzel kardeşim laptop rakiplerine göre çok ısınıyor evet aynı özellikleri 1000 lira daha ucuza veriyor ama çok ısınıyor ısınma yüzünden milletin m.2 ssd leri mefta oluyor işlemci ve ekran kartı frekans düşürüyor fps daha az oluyor Allah aşkına monster savunmayın! Bu arada caps yanlışlıkla açık kalmış pardon
helal olsun her kelimen doğruÇok ısınıyor? Kulaktan dolma bilgiler. Babamın arkadaşı ve çevresi Monster kullanıyor gayet serin? Niye bilmeden konuşuyorsunuz anlamıyorum. Mefta olan M2 ssd görmedin hiç monster de. FPS az oluyor?
Yine salladın.
He tamam he he tamam anladık he siz monstercılar çok biliyonuz he tamam tamam heÇok ısınıyor? Kulaktan dolma bilgiler. Babamın arkadaşı ve çevresi Monster kullanıyor gayet serin? Niye bilmeden konuşuyorsunuz anlamıyorum. Mefta olan M2 ssd görmedin hiç monster de. FPS az oluyor?
Yine salladın.
araştırmayı bırak kendim kullandım testlerini yaptım kalitesi gayet tatmin edici performansı ise gayet güzeltek sorun ısınma değil. Malzeme kalitesi kötü üstelik anakartı kalitesiz. Ayrıca v20.3 modelinde fps düşüklüğü yaşayan çok var biraz araştır.
Ben yanlış bilgilendirme diye zaten reporladım. Hayır ürünü kullunmadan niye laf edersin? Anlamıyorum.helal olsun her kelimen doğru
Ben yanlış bilgilendirme diye zaten reporladım. Hayır ürünü kullunmadan niye laf edersin? Anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasayı ve monitörü sen mi taşıyacaksın
He tamam he he tamam anladık he siz monstercılar çok biliyonuz he tamam tamam he
Sizin babanın çevresi hiç oyun açıyor mu Allah aşkına? Yetişkin sanırım onlar, işlerini yapıyor mail okuyordur onlar heralde böyle bi kullanımda hiçbiri ısınmazMonster falan kullanmıyorum.
Cevap vermeseydin daha iyi olurdu he tamam he demene gerek yoktu. Tabii ben laf dersem 2 kere değil, 1 kere bakıp haklı deyip geçeceksin.
araştırmayı bırak kendim kullandım testlerini yaptım kalitesi gayet tatmin edici performansı ise gayet güzel
Aynen, zaten bu adamların çocukları yok di mi? Sen herhalde render işini kolay bir şey sanıyorsun?Sizin babanın çevresi hiç oyun açıyor mu Allah aşkına? Yetişkin sanırım onlar, işlerini yapıyor mail okuyordur onlar heralde böyle bi kullanımda hiçbiri ısınmaz
garantisi var ürün ile alakalı bir sorun olduğu zaman gönderilmesi içinbende kullandım ve 5. Ayda csgo oynarken anakartı yandı, bir arkadaşımın fanları 3. Kez bozuldu, diğer arkadaşım biraz daha memnun ama batarya sorunu yaşıyor. Ayrıca burada da çok sorun yaşayan var. Tamam sorun çıkarmayadabilir ama risk çok fazla ve riske girilmez. Siz sorun yaşamıyorsunuz diye sorunsuz olmuyor, yaşayan çok var.