Neler Yeni

13000 tl ye RTX li laptop önerir misiniz?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Monster iyi değil güzel kardeşim laptop rakiplerine göre çok ısınıyor evet aynı özellikleri 1000 lira daha ucuza veriyor ama çok ısınıyor ısınma yüzünden milletin m.2 ssd leri mefta oluyor işlemci ve ekran kartı frekans düşürüyor fps daha az oluyor Allah aşkına monster savunmayın! Bu arada caps yanlışlıkla açık kalmış pardon
Daha önce monster kullandım acer nitro 5 de kullandım Eğer o kadar takılıyorsan kaliteli bir soğutma alırsın 200 tl desek 1000tl karda oluyorsun gene

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
Daha önce monster kullandım acer nitro 5 de kullandım Eğer o kadar takılıyorsan kaliteli bir soğutma alırsın 200 TL desek 1000tl karda oluyorsun gene
Laptobun amacı her yere götürmektir ben heryere ekstra soğutma mı taşıyacağım? Saçma

HASH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
HASAN ENES Ö........
HER LAPTOP ISINIR AMA MONSTERIN ISINMA SEVİYESİ PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ YARATACAK SEVİYEDE MONSTER FANBOYLUĞU YAPMA ADAMAKLLI YALARLARSA ÖNERİRİZ AMA ŞUAN ÇOK ISINIYOR VE ŞİMDİDEN BU ISINMA SORUN ÇIKARIYOR ISINMA YÜZÜNDEN LAPTOP BAŞKA PARÇALARA ZARAR VERİYOR O KADAR YANİ, SANIRIM MONSTER KULLANIYORSUN BU YÜZDEN FANBOYLUK YAPIYORSUN FANBOY KÖŞESİ BURASI DEĞİL 😏
peki ama bu şekilde birbirinize laf atmamanız gerek bence bide monsterin çok ısındını söylüyordun fakat en yakın arkadaşıma aldık ve PUBG de sıcaklık işlemcide en fazla 82-83 ekrankartı ise 85-86 gibi yani fanboyluk yapmanın alemi yok ama gördüklerim bunlar ve monsterin şu modeli tam benlikti fakat piyasadan kaldırıldı ne yazıkki: https://www.monsternotebook.com.tr/...mpeak&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
peki ama bu şekilde birbirinize laf atmamanız gerek bence bide monsterin çok ısındını söylüyordun fakat en yakın arkadaşıma aldık ve PUBG de sıcaklık işlemcide en fazla 82-83 ekrankartı ise 85-86 gibi yani fanboyluk yapmanın alemi yok ama gördüklerim bunlar ve monsterin şu modeli tam benlikti fakat piyasadan kaldırıldı ne yazıkki: https://www.monsternotebook.com.tr/...mpeak&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel
85 derece az mı? Lenovo Legion 5 80 derece oluyor bazen 81-82, kabalık için özür dilerim laf atmamam gerekiyordu :(

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Laptobun amacı her yere götürmektir ben heryere ekstra soğutma mı taşıyacağım? Saçma
donanım arşivi acer nitro 5 incelemesi yapmıştı aldım testlerini yaptım abdullah abi ısınmasının gayet güzel seviyelerde olduğunu söyledi sonrasında bir monster almam gerekti aynı testleri yaptığımda neredeyse aynı sıcaklık sonuçlarına ulaştım açıkçası ben daha iyi donanım ile 10 derece daha sıcak oynamayı seçerim zira 2060 ile 3060 arasında aşırıderecede fark var

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
85 derece az mı? Lenovo Legion 5 80 derece oluyor bazen 81-82, kabalık için özür dilerim laf atmamam gerekiyordu :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
donanım arşivi acer nitro 5 incelemesi yapmıştı aldım testlerini yaptım abdullah abi ısınmasının gayet güzel seviyelerde olduğunu söyledi sonrasında bir monster almam gerekti aynı testleri yaptığımda neredeyse aynı sıcaklık sonuçlarına ulaştım açıkçası ben daha iyi donanım ile 10 derece daha sıcak oynamayı seçerim zira 2060 ile 3060 arasında aşırıderecede fark var
Ben 1000tl daha verirdim hem 3060 hem serin laptop alırdım

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
140