13000 TL'ye Telefon önerir misiniz?

artı olarak en yeni modelleri kıyaslayacak olursak iphonenun yanından geçebilecek bir telefon yok android çok kötü bir işletim sistemi.
evet kanka ama şuan en erişebileceğim iphone 11 olmasına rağmen onunda bataryası aşırı az kuzenim kullanıyor bataryası konusunda aşırı şikayetçi

dostum s21 fe ile arasında açık fark var mı acaba biliyorsan nedir söyler misin
Aralarında pek fark göremedim bakınca. Ben olsam snapdragondan dolayı s21 fe öneriridim. S20 fe kullanıcısıyım.

evet kanka ama şuan en erişebileceğim iphone 11 olmasına rağmen onunda bataryası aşırı az kuzenim kullanıyor bataryası konusunda aşırı şikayetçi
bendede 11 var kanka bence gayet iyi gidiyor

+1 fakat 15k altı güzel iphone yok hocam maalesef..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abartıyorsun kanka testlere bakmanı öneririm iphone 6-7-8 felan kullanıp bunu yazıyorsun sanırım , yeni modellerde öyle değil ve ayrıca 6-7-8 modelleride zamanında tüm androidlerden iyiydi ve pilide öyle .
He bir buçuk gün gidiyor yani bırak güldürme beni iPhone kim kullanıyorsa elinde powerbank olmasa ne olacak 30 40 50 k verecek kadar akıl sağlığınızı yitirdiyseniz ne diyim

He bir buçuk gün gidiyor yani bırak güldürme beni iPhone kim kullanıyorsa elinde powerbank olmasa ne olacak 30 40 50 k verecek kadar akıl sağlığınızı yitirdiyseniz ne diyim
ne önerirsin kanka aynı fiyata veya daha düşük fiyatta iyi özellik taşıyan telefon nedir bilgin var mı

Şu marka olursa daha iyi dediğin var mı?

Bu kaç önerim var ona göre
xiamoi ya da samsung düşünüyorum

Şu marka olursa daha iyi dediğin var mı?

Bu kaç önerim var ona göre
ama özelliklerine göre kararım değişebilir

Poco olmaz yani ayrıldılar ya hani

Neyse Samsung'tan s 21 fe
Pocodan x3 pro
XiaoMı den de Mi 10 t pro var ama bu biraz daha pahalı

Kameraya bakarım diyorsun, ois bile olmayan, ips ekran bir telefon öneriyorsun. :kekw:
Haklısın tm ötede bayıl

ne önerirsin kanka aynı fiyata veya daha düşük fiyatta iyi özellik taşıyan telefon nedir bilgin var mı
Düz s 21 de olur bak güzel cihaz bunlar hep ama zirve s21 ve mı 10 t pro batarya da önemli sen bilirsin ben Galaxy nin düşük olduğunu düşünüyorum ama 1 günü kurtarır gibi

Haklısın tm ötede bayıl

Düz s 21 de olur bak güzel cihaz bunlar hep ama zirve s21 ve mı 10 t pro batarya da önemli sen bilirsin ben Galaxy nin düşük olduğunu düşünüyorum ama 1 günü kurtarır gibi
Kesin mp farkına baktın. "48 mp 12 mp'den yüksek, bu daha iyi kamera yağğğ bu müq kamera." :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,882
Üyeler
183,914
Son üye
gul38
Geri