🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
14k dan başlıyor du bi abi satıyor du İstanbul da mı oturuyorsuns21 ultra yurt içi kayıtlı ne kadara bulabilirim ki
14k dan başlıyor du bi abi satıyor du İstanbul da mı oturuyorsuns21 ultra yurt içi kayıtlı ne kadara bulabilirim ki
aslında kısmen aynı bazı oyunlarda hızlı eriyebiliyor fakat şunu söyleyeyim ben mobile oyunlar oynamıyorum fakat iphone şarjı 100 iken pubg mobilede 60 fps veriyor diyelim pocoda 60 fps veriyor diyelim , ikisininde şarjı 30-40 seviyelerine düştüğünde pocodaki fps 30-40a kadar düşecektir ama iphoneda fps her zaman sabit kalacaktır , androidler stabil çalışmıyor ama iphonenun performansı hep aynı kalıyor umarım açıklayıcı olmuştur.dostum dediğin doğru olabilir ama iphone da batarya açısından aşırı kötü görünüyor kuzenim 3 senedir kullanıyor 11 i ve ikimiz beraber oyun oynarken onun şarjı eriyip bitiyor diyebilirim
ankarada oturuyorum14k dan başlıyor du bi abi satıyor du İstanbul da mı oturuyorsun
Düşünen arkadaşlar varsa kapalı kutu Poco X4 GT var Amazon Tr faturalı piyasa fiyatindan 500 lira daha uyguna verebilirimTelefon olarak ne alacağız arkadaşlar poco x4 gt çok hoşuma gitti aslında ama su ve toz olayı sıkıntı geldi
Dostum telefon hoş ama su ve toz konusu aşırı sıkıntıDüşünen arkadaşlar varsa kapalı kutu Poco X4 GT var Amazon Tr faturalı piyasa fiyatindan 500 lira daha uyguna verebilirim
Önceki serisi x3 gt kullanmıştım pil ve performansı çok iyiydi.Gunluk kullanimda toz vs çok zorlar mi bilememDostum telefon hoş ama su ve toz konusu aşırı sıkıntı
Önceki serisi x3 gt kullanmıştım pil ve performansı çok iyiydi.Gunluk kullanimda toz vs çok zorlar mi bilemem