13000 TL'ye Telefon önerir misiniz? ?

dostum dediğin doğru olabilir ama iphone da batarya açısından aşırı kötü görünüyor kuzenim 3 senedir kullanıyor 11 i ve ikimiz beraber oyun oynarken onun şarjı eriyip bitiyor diyebilirim
aslında kısmen aynı bazı oyunlarda hızlı eriyebiliyor fakat şunu söyleyeyim ben mobile oyunlar oynamıyorum fakat iphone şarjı 100 iken pubg mobilede 60 fps veriyor diyelim pocoda 60 fps veriyor diyelim , ikisininde şarjı 30-40 seviyelerine düştüğünde pocodaki fps 30-40a kadar düşecektir ama iphoneda fps her zaman sabit kalacaktır , androidler stabil çalışmıyor ama iphonenun performansı hep aynı kalıyor umarım açıklayıcı olmuştur.

Telefon olarak ne alacağız arkadaşlar poco x4 gt çok hoşuma gitti aslında ama su ve toz olayı sıkıntı geldi

Dostum okula gidiyorum telefon sürekli cebimde duruyor e normal olarak toz bana sıkıntı olur ve su da öyle bilgisayar başında arsda devriliyor su mesdla o zaman bana çok büyük sıkıntı olur
Önceki serisi x3 gt kullanmıştım pil ve performansı çok iyiydi.Gunluk kullanimda toz vs çok zorlar mi bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri