Neler Yeni

Yardım 1300tl Gamepad tavsiyesi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,780
İsim
MehmedVII
Çok teşekkür ederim bilgi için.Uzanarak oyun oynamak istiyodum aslında onuda hallederim o zaman tek öneriniz buysa bütçem yeterse bu modeli alabilirim.Ben çok kolla oynayan biri değilim bu yıl nadir oynayacağım zaten hani merak ediyorum kolla rdr vb gibi oyunları oynamak nasıldır.laptopu tv ye bağlayıp oynamayı düşünüyodum.Düşük bütçe için f/p önerin varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

wirelles uygun fiyatlı ömrü uzun kol önerin varmı
Hocam en mantıklısı bu. Ben bundan önce snopy rampage sg-r218 kullandım %20-30 ölü bölge vardı buna geçince çağ atladım diye bilirim. Zaten günümüz ps5, xbox kollarından pek farkı yok özellikle de ölü bölge oranında. 1,5 yılda yüzlerce saat oynadım Adana sıcağında üstünde tek bir terden dolayı iz, boya dökülmesi bile olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oğuzhan
Hocam en mantıklısı bu. Ben bundan önce snopy rampage sg-r218 kullandım %20-30 ölü bölge vardı buna geçince çağ atladım diye bilirim. Zaten günümüz ps5, xbox kollarından pek farkı yok özellikle de ölü bölge oranında. 1,5 yılda yüzlerce saat oynadım Adana sıcağında üstünde tek bir terden dolayı iz, boya dökülmesi bile olmuyor.
Baya güzelmiş o zaman hocam.Sağolun bilgi için.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,013,873
Üyeler
160,616