Bütçeyi aşma şansın varsa aoc gh300 öneririm kendim kullanıyorum gayet güzelbütçem 1300 civarı
konfor
iyi bir ses kalitesi
iyi mikrofon
bunların olduğu bir kulaklık arıyorum yardımcı olursanız sevinirim .
eğer varsa 7.1 olabilir .
bütçem 1300 civarı
konfor
iyi bir ses kalitesi
iyi mikrofon
bunların olduğu bir kulaklık arıyorum yardımcı olursanız sevinirim .
eğer varsa 7.1 olabilir .
Aynı kulaklıgı bende kullanıyorum assırı memnunum kesinlikle alabilirsinGamepower fujine bakabilirsin. Bayadır kullanıyorum gayet memnunum.
GamePower Fujin Siyah 7.1 Surround RGB Gaming - PttAVM.com - 2024
GamePower Fujin Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık %100 Orjinal - Faturalı - Garantili Ürünler - Ayn Gün Hızlı Gönderim - 2024www.pttavm.com
hocam H2002P yi önermişlerdi aklımda o vardı direkt onu alayım mı ? Nasıl olur ömrü felan ?GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comRampage Fury X 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Fury X 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
alabilirsin ses kalitesi ve mikrofonu fiyatına göre iyi.hocam H2002P yi önermişlerdi aklımda o vardı direkt onu alayım mı ? Nasıl olur ömrü felan ?