Öneri 130k bandında araba önerisi

Ben 160lık o paraya var dedim mi?
Git bir daha oku sonra yaz
Her motor masraflıdır önemli olan parça ömrü bulunurluğu ve yakıtı
Hacimine göre de çok yakacak araba
160 lık motorlar o paraya yoksa ne önermemi bekliyorsun bütçe 200k olsa ona göre öneri yaparım değil mi?
1.2 TSI motorun bakımı masrafı öyle dert olacak cinsten değil sorunsuz motorlar.
Uzun yolda 5/6 litre arası şehir içi 6/7.5 arası yakıtı var gidipte kaç nesil eski 1.6 atmosferik motor almaktan çok daha iyidir.
2.0 motorun 1 yıllık vergisi 2300/2400 TL bu arada bilgin olsun madem öyle araba alacaksın birikmiş paran olacak.

Bu arada Passatı Passat yapan kasalardan biridir B6 sürmesi çok zevklidir. :)

bana da citroen c4 picasso ya da dacia lodgy lazım kazasız belasız 100k-200k olsun km si 130.00 olsun en son fiyatı

Bu arada Passatı Passat yapan kasalardan biridir B6 sürmesi çok zevklidir. :)
Bizde de var araba sağlam bir araba ama 2013 yılında şanzıman sıkıntı yaptı 7 bin tl yani 5 bin dolar masraf çıkmıştı. Onu yaptırdıktan sonra şükür başka bir şey olmadı

öncelikle selamınaleyküm 130k bandında soğutmalı torpidosu, far ve yağmur sensörü, elektrikli aynalı ,otm. kararan aynası olan, km'si fazla olmayan, yol tutuşu ve performanslı araba önerir misiniz?.
marka ,model , kasa tipi farketmez ama bagajı büyük olursa iyi olur?

bana da citroen c4 picasso ya da dacia lodgy lazım kazasız belasız 100k-200k olsun km si 130.00 olsun en son fiyatı
Az önce çıktı dükkandan
Baskı balatayı değiştik ve şuan sıkıntısız gidiyor araba.
Çok rahat araba kendisi . Multimedyasında hesap makinesi dahi var

Az önce çıktı dükkandan
Baskı balatayı değiştik ve şuan sıkıntısız gidiyor araba.
Çok rahat araba kendisi . Multimedyasında hesap makinesi dahi var
ciddimisin ? yoksa ironi mi yapıyorsun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,902
Üyeler
192,543
Son üye
theadrip
Geri