Livaković
80+ Silver
Sana topluyorum sistemini birazdanYapabilirmiyim?
Sana topluyorum sistemini birazdanYapabilirmiyim?
Olurda hangi vatan mağazasına gitmeliyim ya ellerinde kalan parçaları vermeye çalışırlarsa?aldıktan sonra fps testleri bekleriz
Oyun Ve işiş için mi oyun mu
20k psu ne fabrika mı çalıştırıcan dayı20bin ekran kartı 60 bin ekran kartı anakart desen 10k bu sisteme hafif gelir 20k psu desen 5 7k arası ram desen 5 6k o öyle olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parası olan adam toplar dostum
hangi şehirde yaşıyorssunuzOlurda hangi vatan mağazasına gitmeliyim ya ellerinde kalan parçaları vermeye çalışırlarsa?
Oyun Ve iş
Bilgisiz derken? Sen kimsin acaba ne tür bilgin var da konuşuyorsun sen de 16gb kullanacağı sisteme 128gb ram taktıran elemanlardansın. Ahahah birde diyor ki anakarta ekran kartına abanalım sözde dalga geçiyor benimle. Komiksin sen gidip ışıklı ramlere paranı yedirebilirsin o senin tercihin.Aynen kanka ekran kartı anakarta abanalım diğerlerini sal gitsin madem bilgisizsin yazmayın şu foruma be kardeşim
İstanbul Semt Farketmez.hangi şehirde yaşıyorssunuz
onun için bile fazlaBilgisiz derken? Sen kimsin acaba ne tür bilgin var da konuşuyorsun sen de 16gb kullanacağı sisteme 128gb ram taktıran elemanlardansın. Ahahah birde diyor ki anakarta ekran kartına abanalım sözde dalga geçiyor benimle. Komiksin sen gidip ışıklı ramlere paranı yedirebilirsin o senin tercihin.
Dediğine bak 20k psu diyor odayı led ışık fabrikasına dönüştürmek var kafasında herhalde arkadaşımızın.
itopya git faturayıda gösterirsen iyi olur inanmuyorum böyle yüksek sistemlere çünküİstanbul Semt Farketmez.
ne faturası neye inanmıyorsun anlamadımonun için bile fazla
itopya git faturayıda gösterirsen iyi olur inanmuyorum böyle yüksek sistemlere çünkü
yok size inanıyorum veletler var açıyorlar böyle konular o yüzdenne faturası neye inanmıyorsun anlamadım
Aklımda Asus rog strix scar 18 laptop vardı fakat sonradan pek hareketli işim olmadığından pc alıp ucuzada bir laptop almayı düşünüyorumgerçekten hala 4090 alabilen zenginler varsa daha ülke batmamışdır komple
İ9 13900k diyorum gelmiş diyorki ekran kartı anakarta abanalım diğer parçaları unutalım. Sen kendi ellerinle uzay seviyesinde bizim bilmediğimiz bir işlemci ürettiysen onu kullanırız hocam.Bilgisiz derken? Sen kimsin acaba ne tür bilgin var da konuşuyorsun sen de 16gb kullanacağı sisteme 128gb ram taktıran elemanlardansın. Ahahah birde diyor ki anakarta ekran kartına abanalım sözde dalga geçiyor benimle. Komiksin sen gidip ışıklı ramlere paranı yedirebilirsin o senin tercihin.
Dediğine bak 20k psu diyor odayı led ışık fabrikasına dönüştürmek var kafasında herhalde arkadaşımızın.
İnanın konu gerçektir her açtığım konularda bu tür mesajlara cevap vermekten yoruldum hekes 15k pc toplayacak diye bir kural yok lütfen genelleme yapmayalımgerçekten hala 4090 alabilen zenginler varsa daha ülke batmamışdır komple
yok size inanıyorum veletler var açıyorlar böyle konular o yüzden