Neler Yeni

130K Bütçe İle Monitör Ve PC Tavsiyesi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Tabikide hocam sizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısında benim için estetik performanstan önce geliyor :(
İllusionu sevdiysen alabilirsin o zaman. Ama Galahadin 240'i bile illusionu gecer buyuk ihtimalle.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tabikide hocam sizi bekliyorum

Haklısında ama benim için estetik performanstan önce geliyor :(
Birkaç Bilgi lazım bana bu sistem ne için kullanılacak beklentin nedir ne yapmayı düşünüyorsun ileride upgrade eder misin yazılım kurgu edit montaj yayın vs yapacak mısın bunun gibi birçok soru var beklentilere göre hareket ederim ben

mustafa76

80+
İllusionu sevdiysen alabilirsin o zaman. Ama Galahadin 240'i bile illusionu gecer buyuk ihtimalle.
Peki ben bunların hiçbirini almayıp Asus rog strix scar 18 64gb ramli modeli alsam olurmu ondan oyun oynayabilirmiyim çünkü oyundan çok işim için alıyorum zatem oyun dediğimde valorant ve warzone

Birkaç Bilgi lazım bana bu sistem ne için kullanılacak beklentin nedir ne yapmayı düşünüyorsun ileride upgrade eder misin yazılım kurgu edit montaj yayın vs yapacak mısın bunun gibi birçok soru var beklentilere göre hareket ederim ben
Hocam öncelikle oyun ve iş için alıyorum hafif render işi var ama tam performans istiyorum sistemi en az 10yıl kullanmayı düşünüyorum 10 yıl sonra direkt sistemi değiştiririm zaten upgrade yamam ama anakart falan bunlar alınabilecek en kaliteli olanlar olsun hiçbir parçadan kısmayın lütfen ve monitör eklemeyide unutmayın en az 240hz olmalı.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Peki ben bunların hiçbirini almayıp Asus rog strix scar 18 64gb ramli modeli alsam olurmu ondan oyun oynayabilirmiyim çünkü oyundan çok işim için alıyorum zatem oyun dediğimde valorant ve warzone

Hocam öncelikle oyun ve iş için alıyorum hafif render işi var ama tam performans istiyorum sistemi en az 10yıl kullanmayı düşünüyorum 10 yıl sonra direkt sistemi değiştiririm zaten upgrade yamam ama anakart falan bunlar alınabilecek en kaliteli olanlar olsun hiçbir parçadan kısmayın lütfen ve monitör eklemeyide unutmayın en az 240hz olmalı.
Tamamdır gece 1 gibi ilgileneceğim inşallah

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Oynarsın tabi niye oynayamasın? Ama ben laptoplara bu paraları vermezdim. 130k bütçeye hem AMD Ryzen 9 7945HX'li laptop hem de masaüstü kurulur. 24 inch istiyorsan 1080p zorunlu tabi o yüzden maksimum 4070 falan kullanırsın.

mustafa76

80+
Tamamdır gece 1 gibi ilgileneceğim inşallah
Hocam Peki ben bunların hiçbirini almayıp Asus rog strix scar 18 64gb ramli modeli alsam olurmu ondan oyun oynayabilirmiyim çünkü oyundan çok işim için alıyorum zatem oyun dediğimde valorant ve warzone

Oynarsın tabi niye oynayamasın? Ama ben laptoplara bu paraları vermezdim. 130k bütçeye hem AMD Ryzen 9 7945HX'li laptop hem de masaüstü kurulur. 24 inch istiyorsan 1080p zorunlu tabi o yüzden maksimum 4070 falan kullanırsın.
İşte diyorum ya pc şartmı oyun oynamak için yoksa bu laptop beni götürürmü bide ömrü ne kadardır acaba bu laptobun?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam Peki ben bunların hiçbirini almayıp Asus rog strix scar 18 64gb ramli modeli alsam olurmu ondan oyun oynayabilirmiyim çünkü oyundan çok işim için alıyorum zatem oyun dediğimde valorant ve warzone

İşte diyorum ya pc şartmı oyun oynamak için yoksa bu laptop beni götürürmü bide ömrü ne kadardır acaba bu laptobun?
PC şart değil tabi. Laptopların ömrü genel olarak şansa daha çok bağlı. Genellikle ortalama 5 yıla yakın ömürleri olur temiz kullanımda.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Masaüstü her zaman daha performanslı olur laptop a göre çok seyahat ediyorum dersen o ayrı ama masaüstü olur dersen onu öneririm laptop yani çok uzun kullanımda sıkıntı upgrade edilmiyor sabıt neyse o

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,948
İsim
kilan embappe

Bence 130K bütçen var ikisini de al :hackerman:

Top Bottom