Neler Yeni

130K Bütçe İle Monitör Ve PC Tavsiyesi

Livaković

80+ Silver
O öyle oluyor kardeşim direkt incehesaba gir 100k ya var dediğim sisteme denk bir kasa. Amd işlemcili sadece.
Bu paraya gidip hazır sistem alıcak kadar bilgisiz bir insanla daha fazla muhattap dahi olmam zaten vizyonumu düşürüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kasayı beğendim siyah modeli varsa onuda alabilirim fakat yoksa sorun değil ayriyetten sanırsam egzoz fanı yok uygun bir egzoz fanı önerebilir misiniz??
https://www.akakce.com/kasa-fani/en...ite-co-9050153-ww-12-cm-fiyati,127672897.html fp gayet uygun hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Scuz

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
Bu paraya gidip hazır sistem alıcak kadar bilgisiz bir insanla daha fazla muhattap dahi olmam zaten vizyonumu düşürüyorsunuz
Tamam en bilgili sensin, en vizyonlu adam sensin bu diyarda. En bilgili ve yetenekli yazılımcı da sensin. Sensin de sensin. Şimdi lütfen rahat bırakırmısın acaba rica etsem?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
kavganizi gidin baska yerde edin. Bos bos konuyu dolduruyorsunuz.

Hocam sizdende bir sistem alabilirmiyiz?
Monitor onereyim ben. 21:9 deneyemini tatmanizi isterim. O yuzden su modellere bakabilirsiniz. Yuksek kontrast orani icin VA panel alirdim ben.

• Beğen
Reaksiyonlar: Scuz

mustafa76

80+
kavganizi gidin baska yerde edin. Bos bos konuyu dolduruyorsunuz.

Monitor onereyim ben. 21:9 deneyemini tatmanizi isterim. O yuzden su modellere bakabilirsiniz. Yuksek kontrast orani icin VA panel alirdim ben.
VA Panel çöp diye biliyorum ayriyetten maksimum 24inç

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
VA Panel çöp diye biliyorum ayriyetten maksimum 24inç
VA Panel cop diye bir sey yok. iyi VA paneller IPS panellerden kontrast avantajindan dolayi cok daha iyi bir goruntu verir.

24 inch 2k monitor yok. 4k'da yok. 24 inch istiyorsaniz anca yuksek HZ monitor alabilirsiniz o kadar.

Aslinda OLED almak daha mantikli. Tabi arkadaslar oyle gereksiz pahali sirf marka ve butce fazla diye bos urun koymazlarsa onerecekleri sistemlere.

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Eve geçeceğim birazdan toplarım. Beğendiğiniz sistemi alabilirsiniz.

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye

İstediğin modeli alabilirsin, ikisinde de ısınma sorunu yok ikiside taş gibi modeller, ben XLR8 alırdım.

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-ax5u6000c3016g-dclarbk-fiyati,321001641.html (istiyorsan 2 adet sipariş edip 64 GB olarak kullanabilirsin.)

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...0bw-m-2-pci-express-4-0-fiyati,120631107.html 2TB SSD.

Kasa olarak istediğini alabilirsin fakat ben olsam bunlardan birisini alırdım.

Ya da:

2 adet'te 3'lü fan paketi sipariş edebilirsiniz. Çokta iyi olur :)

mustafa76

80+
Eve geçeceğim birazdan toplarım. Beğendiğiniz sistemi alabilirsiniz.
Bekliyorum

VA Panel cop diye bir sey yok. iyi VA paneller IPS panellerden kontrast avantajindan dolayi cok daha iyi bir goruntu verir.

24 inch 2k monitor yok. 4k'da yok. 24 inch istiyorsaniz anca yuksek HZ monitor alabilirsiniz o kadar.

Aslinda OLED almak daha mantikli. Tabi arkadaslar oyle gereksiz pahali sirf marka ve butce fazla diye bos urun koymazlarsa onerecekleri sistemlere.

Hocam monitör diye bize televizyon aldırıcaksınız 😅

Top Bottom