Livaković
80+ Silver
bilmiyorki hocam parça bilgisi yok tek yaptığı çene çalıştırmak klavye delikanlısıHocam sizdende bir sistem alabilirmiyiz?
bilmiyorki hocam parça bilgisi yok tek yaptığı çene çalıştırmak klavye delikanlısıHocam sizdende bir sistem alabilirmiyiz?
İyice araştırıp toplarım hocam merak etmeyin.Hocam sizdende bir sistem alabilirmiyiz?
Hocam kasayı beğendim siyah modeli varsa onuda alabilirim fakat yoksa sorun değil ayriyetten sanırsam egzoz fanı yok uygun bir egzoz fanı önerebilir misiniz??bilmiyorki hocam parça bilgisi yok tek yaptığı çene çalıştırmak klavye delikanlısı
Kardeşim medeni bir insan değilsin lütfen rahat bırakır mısın artık beni? Rica etsem?bilmiyorki hocam parça bilgisi yok tek yaptığı çene çalıştırmak klavye delikanlısı
Bu paraya gidip hazır sistem alıcak kadar bilgisiz bir insanla daha fazla muhattap dahi olmam zaten vizyonumu düşürüyorsunuzO öyle oluyor kardeşim direkt incehesaba gir 100k ya var dediğim sisteme denk bir kasa. Amd işlemcili sadece.
https://www.akakce.com/kasa-fani/en...ite-co-9050153-ww-12-cm-fiyati,127672897.html fp gayet uygun hocamHocam kasayı beğendim siyah modeli varsa onuda alabilirim fakat yoksa sorun değil ayriyetten sanırsam egzoz fanı yok uygun bir egzoz fanı önerebilir misiniz??
Tamam en bilgili sensin, en vizyonlu adam sensin bu diyarda. En bilgili ve yetenekli yazılımcı da sensin. Sensin de sensin. Şimdi lütfen rahat bırakırmısın acaba rica etsem?Bu paraya gidip hazır sistem alıcak kadar bilgisiz bir insanla daha fazla muhattap dahi olmam zaten vizyonumu düşürüyorsunuz
Monitor onereyim ben. 21:9 deneyemini tatmanizi isterim. O yuzden su modellere bakabilirsiniz. Yuksek kontrast orani icin VA panel alirdim ben.Hocam sizdende bir sistem alabilirmiyiz?
VA Panel çöp diye biliyorum ayriyetten maksimum 24inçkavganizi gidin baska yerde edin. Bos bos konuyu dolduruyorsunuz.
Monitor onereyim ben. 21:9 deneyemini tatmanizi isterim. O yuzden su modellere bakabilirsiniz. Yuksek kontrast orani icin VA panel alirdim ben.
MSI MPG ARTYMIS 343CQR 34" 1ms UWQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG ARTYMIS 343CQR 34" 1ms UWQHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI MPG ARTYMIS 343CQR 34" 1ms UWQHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comMSI Optix MPG341QR 34" 1 ms UWQHD G-Sync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix MPG341QR 34" 1 ms UWQHD G-Sync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix MPG341QR 34" 1 ms UWQHD G-Sync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 21.340,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
VA Panel cop diye bir sey yok. iyi VA paneller IPS panellerden kontrast avantajindan dolayi cok daha iyi bir goruntu verir.VA Panel çöp diye biliyorum ayriyetten maksimum 24inç
Hocam iyi bütçelerde VA paneller gerçekten kaliteli oluyor. VA deyip geçmeyin.VA Panel çöp diye biliyorum ayriyetten maksimum 24inç
BekliyorumEve geçeceğim birazdan toplarım. Beğendiğiniz sistemi alabilirsiniz.
Hocam monitör diye bize televizyon aldırıcaksınızVA Panel cop diye bir sey yok. iyi VA paneller IPS panellerden kontrast avantajindan dolayi cok daha iyi bir goruntu verir.
24 inch 2k monitor yok. 4k'da yok. 24 inch istiyorsaniz anca yuksek HZ monitor alabilirsiniz o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslinda OLED almak daha mantikli. Tabi arkadaslar oyle gereksiz pahali sirf marka ve butce fazla diye bos urun koymazlarsa onerecekleri sistemlere.
Gigabyte Aorus FO48U 47.5” 1ms 120Hz FreeSync Premium OLED 4K UHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Asus ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 40.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com