Neler Yeni

130K Bütçe İle Monitör Ve PC Tavsiyesi

Livaković

80+ Silver
Tamam kardeşim sen öyle diyorsan öyledir. 🤣👍
Sistem toplamıyorsan benim topladığım sistemi eleştirmeye hakkın yok güzel kardeşim anlıyormusun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oğlum sen kimsin bebeye bak LALDÜSKFPDMFĞSKDPEÖF Eve geçince toplarım dayı. Sen MSI kasa almaya devam et :D
Bebe diyor 15 yaşında veletsin ne konuşuyorsun randoma bak :D ergen tavırlara bak ne topluyacan sen gider gamepower güç kaynaklı sistem toplarsın

Hocam bütçede 6 7 bin liralık daha yükseltme yapabilirsiniz isterseniz içinize sinmeyen bir parça varsa değiştirebilirsinizm
Hocam bu paraya ne eksik var nede fazla tam ideal bir sistem geri kalan parçalar kaliteli ekipman alırsınız

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
130k para verip ölü sokete yatırım yapmak ne kadar mantıklı .d

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sistem toplamıyorsan benim topladığım sistemi eleştirmeye hakkın yok güzel kardeşim anlıyormusun?

Bebe diyor 15 yaşında veletsin ne konuşuyorsun randoma bak :D ergen tavırlara bak ne topluyacan sen gider gamepower güç kaynaklı sistem toplarsın

Hocam bu paraya ne eksik var nede fazla tam ideal bir sistem geri kalan parçalar kaliteli ekipman alırsınız
Tamam dostum sen LCD ekranlı MSI kasana 17K ver :D :D :D

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
bilgisiz 2 3 tane yotubue kanalından kasa incelemesi izlemiş adamlar bana sistem toplamayı öğretiyor ulan bunların sistem topladığı kadar sistem montajı yaptım yazılım bilgisi diyor herif bana anakart yapısı ne diye sorsam bilmeyecek adam bana işimi anlaatıyor

onlarda iş yok hocam ancak çene yaparlar

seninle ne düzgün konuşucam bildiğin bir şey yok adama sistemi toplayan benim yok bu iyi yok o iyi çok biliyorsan kendin topla ban yiyeceğim ağzımdan kötü bir şey çıkacak şimdi birader öğlen öğlen belanı benden bulma bi yürü git

parçaların yapısını söyle yazılımımnıda söyle bakayım madem konuşuyorsun bana topladığım parçaların hepsini söyle bakalım yapılarını söyle hadi bekliyorum çok bilgili olduğumu iddia etmiyorum ama senin gibide boş konuşmuyorum
Sorduğun sorudan bile bilmediğin anlaşılıyor. Yazılım bilen adam gelip bu parçanın yazılımını da söyle demez. Biliyorsan düzgün soru sor düzgün cevap vereyim.

Livaković

80+ Silver
Pardon 12K'ymış.
zerre bilgin yok kuduruyorsun adamı deli ediyorsun

Sorduğun sorudan bile bilmediğin anlaşılıyor. Yazılım bilen adam gelip bu parçanın yazılımını da söyle demez. Biliyorsan düzgün soru sor düzgün cevap vereyim.
anakartın yapısını o topladığım sistemin tüm yapılarını özelliklerini hepsini anlatıcaksın tek hata yaparsan ozaman sana burda anıra anıra gülücem

Livaković

80+ Silver
Birader ben madem bilmiyorum neden bu sistemi topladım adam memnun? sen sistem bile toplayamıyorsun acizsin hiçbir bilgin yok çünkü nato kafa nato mermer tek yaptığın burda konu kirliliği yaratmak oksijen israfısın

LCD'li MSI kasa'ya 12K verecek adam bana bilgin yok diyor HAHABAHHAHAHAH
Lan çocuk alaymı ediyorsun lcd var diyemi ben aldırtıyorum oraya lcd var diyemi alın yazıyorum ergen çocjuk

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Bilgin yok diyor adam 130K'lık sisteme Sıvı Soğutucu koymamış :D

Top Bottom