thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,777
Kullanan var mıdır? Fiyatı iyi ama yorumları pek yok
smx15 büyük ihtimalle daha iyidir teknik olarak oyun kolundan hiç anlamıyorumBu mu daha iyi smx X15 mi?
Ben kullandım bunu. Şarjı iyi 3 farklı bağlantı seçeneği var. Tuşları sert felan değil. Biraz küçük sadece. Titreşimi de çalışıyor. PC için bu fiyata gayet kaliteli.Kullanan var mıdır? Fiyatı iyi ama yorumları pek yok
Hall effect yok ayrıca Hyperx gamepad lerde sonra bozulma durumu çok sık rastlanır bir durum. Ben bu fiyata bile değeceğini sanmıyorum. Üstüne 200 lira daha vererek çok çok daha kaliteli ürünler alınabiliyor yurt dışından.Ben kullandım bunu. Şarjı iyi 3 farklı bağlantı seçeneği var. Tuşları sert felan değil. Biraz küçük sadece. Titreşimi de çalışıyor. PC için bu fiyata gayet kaliteli.
30 euro?Hall effect yok ayrıca Hyperx gamepad lerde sonra bozulma durumu çok sık rastlanır bir durum. Ben bu fiyata bile değeceğini sanmıyorum. Üstüne 200 lira daha vererek çok çok daha kaliteli ürünler alınabiliyor yurt dışından.
smx15 büyük ihtimalle daha iyidir teknik olarak oyun kolundan hiç anlamıyorum
bu peki 8bitdo 2c? https://www.amazon.com.tr/dp/B0D72T...33&creativeASIN=B0D72TNXSC&linkCode=asn&psc=1X15 alın bu bütçelerde.
Temu üzerinde X15 var 30 eur sınırına takılmıyor.30 euro?
X15 daha iyi gibi ama aralarında öyle ahım şahım bir fark yok. Bütçenize hangisine el veriyorsa hocam.
Linki var mıdırX15 alın bu bütçelerde.
Temu da bin liraydı sanırım bu
Temu'da x15 yazın direkt olarak çıkıyor.Linki var mıdır