13500tl'ye RX 7700XT alınır mı?

Alınır tabii mis gibi, taş gibi 1080p kartı. En az 3 yıl HİÇ AYAR KISMADAN yüksek ayarlarda oyun oynarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fiyata 3080 Ti, 6900XT varken baya mantıksız duruyor. 7700XT, RX 6800 gücünde değil mi?

Dediğiniz doğru ama döviz kuru nedeniyle piyasasanın sapıtmasından ötürü o fiyatlara 3080 Ti zor biraz.

O fiyata 3080 Ti, 6900XT varken baya mantıksız duruyor. 7700XT, RX 6800 gücünde değil mi?
Hocam onların çoğu miningli yorun cihaz, güncellikte önemli tabi.
Temiz güveneceğim bir kart olsa bende RX 6800 falan alırdım 10k'ya.
Sizinkini alıyım istiyorsanız. :)

Model giriş seviye ama fiyat fena değil kartın 1 yıllık olmasından ötürü alınabilir.
Alternatif olarak 6800XT ve 3080 var ama yorgun kartlar olduğu için önermem.
Az daha bütçe çıkarsa bu da bir alternatif 16.7K'ya geliyor.

Hocam onların çoğu miningli yorun cihaz, güncellikte önemli tabi.
Temiz güveneceğim bir kart olsa bende RX 6800 falan alırdım 10k'ya.
Sizinkini alıyım istiyorsanız. :)
İçi açılmamış sıcaklığı da düzgün bir kart olduktan sonra Miningli olması pek bir şey ifade etmiyor bence. Kasam ve PSU uygun olsa hemen 10'a satardım sana hocam. Kartı geçen hafta 9'a aldım zaten :d

7700xt den bir tık daha güçlü sanırım fakat RT performansı ve fsr4 ile her türlü değer gibi.
Neyse hocam en son @şahin doğan hocamdan rx 6600 alcaktım 5000'e çıka çıka 5090'a doğru gidiyoruz. :D

Alıyorum o zaman rx 7700xtyi 13.500'e mantıklı diyorsanız?

Şimdi baktım 3080 Ti ekran kartı 31 Mayıs 2021 tarihinde çıkışını yapmış piyasaya. Yani dolu dolu 4 yılı bitirmiş. Kas gücü olarak halen olduklça iyi bir kart olsa da alacak kişi bir de üstüne 2 yıl daha kullansa olacak sana 6 yıllık ekran kartı. Bu tam olarak halen 1080 ti ekran kartının halen ölmediğini söylemek gibi bir şey.

Amacım trollük yapmak ya da dalga geçmek değil fakat bu demek değil ki 3080 Ti ile oyun oynanmaz, gayet de oynanır ama o fiyatlara satılan kartlar çok yüksek ihtimalle yıllarca kripto madencilikte eskitilmiştir. Sırf göz boyamak için termal padleri değiştirilmiş ve fanları da yenilenmiş olabilir ki bunu defalarca gördük. Karar kişinin kendisine ait.

Performans farkı bariz olur mu, hocam?
Performansları benzer bu model FSR4, Asus marka , 3 fanlı ve sıfır 3 yıl garantisi olmasıyla öne çıkıyor denebilir.
Benim tercihim bütçeyi zorlayıp bunu almak olurdu, hem daha kolay elden çıkar.
aradaki 4-5K sizi yormayacaksa alınabilir bir seçenek.
uzun yıllar kullanırım dersen 7700XT de üzmez elbette.

Performansları benzer bu model FSR4, Asus marka , 3 fanlı ve sıfır 3 yıl garantisi olmasıyla öne çıkıyor denebilir.
Benim tercihim bütçeyi zorlayıp bunu almak olurdu, hem daha kolay elden çıkar.
aradaki 4-5K sizi yormayacaksa alınabilir bir seçenek.
uzun yıllar kullanırım dersen 7700XT de üzmez elbette.
2-3 yıl bende kalır hocam, yakın zamanda değişltirmek için olsa mantıklı olabilirdi değiniz gibi teşekkür ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,004
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri