aga bu sistemi bende düşünüyorum fakat anakart çok kötü tam performans alamam diye başka sistem alacağım galiba![]()
Sharpen 9060XT | Intel i5-14400F | 2 x 8 GB DDR4 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Sharpen 9060XT | Intel i5-14400F | 2 x 8 GB DDR4 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
kanka bu sistem bu fiyat etmez gibi.aga bu sistemi bende düşünüyorum fakat anakart çok kötü tam performans alamam diye başka sistem alacağım galiba
Anakart kotu ama performansda kaybin olmaz. Sadece oc yapamazsin ve vrm mofset sogutmalarindan mahrum kalirsin.aga bu sistemi bende düşünüyorum fakat anakart çok kötü tam performans alamam diye başka sistem alacağım galiba
13kya daha iyisini bulamazsin dostum suan. Youtube sistemlerini beklemen gerek.kanka bu sistem bu fiyat etmez gibi.
2 haftaya gelir mi yeni f/p sistemAnakart kotu ama performansda kaybin olmaz. Sadece oc yapamazsin ve vrm mofset sogutmalarindan mahrum kalirsin.
13kya daha iyisini bulamazsin dostum suan. Youtube sistemlerini beklemen gerek.
cumartesi günü gaming gene i312100f 3060 lı sistem geliyor onu alsam çok performans düşer mi buna göreAnakart kotu ama performansda kaybin olmaz. Sadece oc yapamazsin ve vrm mofset sogutmalarindan mahrum kalirsin.
13kya daha iyisini bulamazsin dostum suan. Youtube sistemlerini beklemen gerek.
Bilmiyorum yakin zamanda youtube kanallarini takip etmen lazim. Olur. Benim attigim sistem oyunda cok daha performansli.2 haftaya gelir mi yeni f/p sistem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
cumartesi günü gaming gene i312100f 3060 lı sistem geliyor onu alsam çok performans düşer mi buna göre
Sorun olmaz dostum alabilirsin.anakart sıkıntı çıkarmaz diyorsan alıcam
Butce varsa asus tabiikide. Yoksa benim attigim kasa ve psu da kalitelidir isini gorur.hocam bide bu psu ile kasa iyi midir? bunun asus versiyonu var birazdaha şık duruyor ama biraz daha pahalı hangisini tercih etmeliyim
evet fps oyunlarında valoda fln baya fark ediyo800tl için değmez gibi 5500 ile 5600 arasında çok mu fark var