the_vrboy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 407
yenilenmiş oldugunu biliyorum ama 0 alabilecegim telefonlardan daha güçlü sizin oneriniz ne
s22 uzak duryenilenmiş oldugunu biliyorum ama 0 alabilecegim telefonlardan daha güçlü sizin oneriniz ne
hocam valla şuana kadar kullandıgım tüm telefonlarda sd işlemci tercih ettim uzun yıllar dayanıyor dımensty ılkdefa gordum dıyebılırımSeç, beğen al:
Realme 12pro 8 Gb 256 Gb Bej - Cepte Şok
Realme 12pro 8 Gb 256 Gb Bej avantajlı fiyatlarla Cepte Şok'ta. İncelemek ve hemen sipariş vermek için tıklayın.www.sokmarket.com.tr
![]()
realme 12 Plus 5G 8/256GB Derin Yeşil RMX3867 (Realme Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
12 Plus 5G 8/256GB Derin Yeşil RMX3867 (Realme Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyolty.gl
Mediatek görmedinmi hiç?hocam valla şuana kadar kullandıgım tüm telefonlarda sd işlemci tercih ettim uzun yıllar dayanıyor dımensty ılkdefa gordum dıyebılırım
SD işlemcili telefonum vardı, ben ve kuzenimin telefonunda işlemcisi patladı.Gördük ne kadar güvenilir olduğunu.dimenstyleri yeni çıkarmış herhalde sd kadar güvenilir güçlü çiplerse alayım hiçbir fikrim yok onlar hakkında ilkdefa siz attiniz
onlar lg g3-g4 zamanında lg kaynaklı sorunlardi ona bakılırsa lg g4 deki sd 808 lumia 950 de de varSD işlemcili telefonum vardı, ben ve kuzenimin telefonunda işlemcisi patladı.Gördük ne kadar güvenilir olduğunu.