Monster Abra A7 V12.4 İade Ettim.Senin kullandığın monster modeli ne peki ?
Monster Abra A7 V12.4 İade Ettim.Senin kullandığın monster modeli ne peki ?
Oyun ve video render için kullanacağım.Ne için kullanacaktınız laptopu?
Ne için kullanacaktınız laptopu?
Süreyle ilgili sıkıntım var ve tahminimce tekrar geldiğinde bu fiyata bulamam.T7 V25.1 bekleyebilirsiniz. Tabii tekrar gelince sizin bütçenize uyup uymayacagindan emin değilim.
5800H güçlü bir işlemci merak etmeyin, attığınız güzel bir model fakat stokta yok. Burdan alıp ram takabilirsiniz.Bu laptopu önerenler oldu ama 15 inch olması ve ryzen 7 5800H olması beni birazcık korkutuyor.HP OMEN15-EN1013NT (434M5EA) Ryzen 7 5800H / RTX 3060 6GB / 16GB RAM / 512GB SSD Freedos Gaming Notebook
Sade, düzenli, büyük alternatifleriyle boy ölçüşebilecek kadar güçlü oyun performansı sunan ve her yerde oynayabilmeni sağlayan kompakt tasarımlı OMEN 15 dizüstü oyun bilgisayarı. Hızlı AMD işlemci ve…www.gaming.gen.tr
Elden almayı düşünebilirim ama bilgisayarı aldıktan sonra içini açıp ram takmak istemiyorum.5800H güçlü bir işlemci merak etmeyin, attığınız güzel bir model fakat stokta yok. Burdan alıp ram takabilirsiniz.
HP Omen 15-en1015nt R7-5800h 8gb 512gb Ssd Rtx3060/6gb 15.6 Fdos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
HP Omen 15-en1015nt R7-5800h 8gb 512gb Ssd Rtx3060/6gb 15.6 Fdos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alternatif olarak elden alma şansınız varsa bu alınabilir. Render sizin için daha önemliyse hp daha mantıklı olur.
Attığınız msi 100 dereceyi görüyor. Teknik servis ram değişimini sağlar sizin yapmanıza gerek yok.Elden almayı düşünebilirim ama bilgisayarı aldıktan sonra içini açıp ram takmak istemiyorum.
Araştırırken şöyle laptoplar buldum sizce bunlar nasıl ? Herhangi bir sıkıntı çıkar mı performansı iyi midir ?
MSI Gf65 Thin 10Ue-045Xtr Dizüstü Bilgisayar, 15.6 Fhd, 144Hz, Core I7-10750H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX 3060 6GB, DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI Gf65 Thin 10Ue-045Xtr Dizüstü Bilgisayar, 15.6 Fhd, 144Hz, Core I7-10750H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX 3060 6GB, DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
1080p 50fps video render alacağım ve genel odak oyun. Bir de bu asusta başka bir sorun var mıdır ?Attığınız msi 100 dereceyi görüyor. Teknik servis ram değişimini sağlar sizin yapmanıza gerek yok.
11370h render için uygun bir işlemci değil.
10870H 5600H'dan daha zayıf bir işlemci attığım lenovo her alanda daha iyi performans verir. Harici monitör bağlamayacaksanız Lenovoyu, harici monitör bağlayacaksanız başta attığım hp yada lenovo'dan birini tercih edin.1080p 50fps video render alacağım ve genel odak oyun. Bir de bu asusta başka bir sorun var mıdır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de bu attığın 8gb ramli laptop için hangi rami takmam daha uygun olur
Bir de bu laptopta 10. Nesil var acaba ne kadar performans farkı olur.
Ben v330 serisi kullandım i7-8550U olan gayet memnundum kasa sistem toplamak için sattım. Forumda bazı markalar gereksiz kötü damgası vuruluyor ama içlerinden çok güzeller varlenovo önereni ilk defa gördüm kanka lenovo kullanan herkes mutlaka bir sıkıntı yaşıyor
düşük gaming seriler için konuşuyorum**
Kral sendeki monsterin özellikleri ne 10 k ya laptop alipta sonra kötülemeyinMonster ben aldım çok pişman oldum. Sebepleri şunlar içindeki ekran kartı ve işlemci tam performans vermiyor yani darboğaz yapıyor. İstediğin fps değerlerini almayabilirsin. 2. Sorun ise kronik bence %95 te herkeste illaki çıkan ekranda ölü piksel sorunları var yani kısaca tavsiye etmem. Asus, Msi, lenovo,Dell Gibi Altarnatiflere yönelmeni tavsiye ederim.