60 k bütçeyle laptop önerisi

Aynı bende aldım valla şuanlık güzel
Nasil knk memnun musun x7t yi mi aldn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok büyük fark yokmuş bence tekrardan iade uğraşma ki benim baktığım ürün dünden bu güne 2-3 bin tl zam gelmiş bence riske girme tabi senin kararın
Anladim bi gelsin bakalim o zaman karar veririz:)

Memnunum çok güçlü bir sisteme sahip. Tek korkum bu tongfang kasa dedikleri cihazlardan sanırım. Kronik kart arızası verebiliyor bazı modeller ısdan kaynaklı. Yük altında şarj entegresini yakıyor ve şarj yemiyor tamir gerektiriyor. Bunda biraz daha dengeli tasarım LOQ serisine göre. (Güç tüketimi ve ısı yalıtımı olarak). Umarım ki ileriki yıllarda yaşanmaz. Onun dışında dediğim gibi özelliklerde yokyok ekrana ayrı bayıldım. Bios ve yazılım desteği de detaylı. Tavsiye ederim

Memnunum çok güçlü bir sisteme sahip. Tek korkum bu tongfang kasa dedikleri cihazlardan sanırım. Kronik kart arızası verebiliyor bazı modeller ısdan kaynaklı. Yük altında şarj entegresini yakıyor ve şarj yemiyor tamir gerektiriyor. Bunda biraz daha dengeli tasarım LOQ serisine göre. (Güç tüketimi ve ısı yalıtımı olarak). Umarım ki ileriki yıllarda yaşanmaz. Onun dışında dediğim gibi özelliklerde yokyok ekrana ayrı bayıldım. Bios ve yazılım desteği de detaylı. Tavsiye ederim
Hocam bu dediğin kart arızası intel için mi geçerli yoksa ryzen içinde var mı bu sıkıntı yük altında şarj entegresi yakma problemi oc sonrası olan bi sıkıntı mı

Hocam bu dediğin kart arızası intel için mi geçerli yoksa ryzen içinde var mı bu sıkıntı yük altında şarj entegresi yakma problemi oc sonrası olan bi sıkıntı mı
Markadan bağımsız çok güç çeken cpu larla alakalı. Şarjda oynuyoruz birde entegre dayanmıyor aşırı ısıya

Uzun yıllar kullanıyım istiyorsan Asus tuf 2025 modellerine de bak. Isı tahliye yeri arka tarafta boydan boya. İyi bir işçilik ve Asus kalitesi. 2,5k ekran attıklarınız. 2-3 yıl sonra nasıl oyun oynanacak bu aletlerle merak ediyorum. Ekran kartın 12gb ise eyvallah. Yalnız 8gb ise en iyi ekran full hd ekran.

Markadan bağımsız çok güç çeken cpu larla alakalı. Şarjda oynuyoruz birde entegre dayanmıyor aşırı ısıya
Tamam teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu laptopu al geç daha iyisinide, bu fiyatınıda bulamazsın.
Hocam r9t 5070 modelini aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri