Mevcut en f/p sistem buSadece kasa marka fark etmez.
Neden sadece Sinerji sormayın
Bu ne hızdır hocam
Hocam bu sistem ucuz geldi bana bende 14-15 civarına sistem bakıyorum bunu mu alıyım yoksa youtuber sistemi falan mı bekliyom?Anakartı B550M-DS3HSinerji Talos Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Talos Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yapıp
RAMi fiyatı düşürecek şekilde değiştirebilirsin.
Ekonominin hali belli alabildiğin kadar hızlı al benceHocam bu sistem ucuz geldi bana bende 14-15 civarına sistem bakıyorum bunu mu alıyım yoksa youtuber sistemi falan mı bekliyom?
Siz aldınız mı hocam o sistemiEkonominin hali belli alabildiğin kadar hızlı al bence
Yok hocam daha değil ama alacağım galibaSiz aldınız mı hocam o sistemi
Cuma gününe kadar bekleyeceğim bende incehesapta iyi bir sistem gelmezse veya pc hocası veya youtuber ler yeni sistem duyurmazsa alacağım hocamYok hocam daha değil ama alacağım galiba
Şimdiden hayırlı olsun hocamCuma gününe kadar bekleyeceğim bende incehesapta iyi bir sistem gelmezse veya pc hocası veya youtuber ler yeni sistem duyurmazsa alacağım hocam