14-16 Bin TL arası laptop

Vlknkpn

80+
Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar laptop artıyorum varsa tavsiyeniz alırım 16 k yı zorlarım.

Arkadaşlar laptop artıyorum varsa tavsiyeniz alırım 16 k yı zorlarım.

Bu daha iyi. Attığınız modeldeki mevcut kasa oyuncu kasası değil, plastik kasa. Biraz daha ekleyip yukarıdakini alması daha iyi olur.

Bin yaz kardeşim o zaman. K diye bir para birimi yada ifadesi tanımıyorum ben.Çok mu zor 16 bin TL yazmak?? K nedir ya nerden alışıyorsunuz bunlara kimler neler nasıl ve ne şekilde empoze ediyor anlamıyorum anlamakta istemiyorum.
yunan dilinde k = kilo, o da bin anlaminda gelir. k dolayisiyla bin anlaminda kullanilir.

Bin yaz kardeşim o zaman. K diye bir para birimi yada ifadesi tanımıyorum ben.Çok mu zor 16 bin TL yazmak?? K nedir ya nerden alışıyorsunuz bunlara kimler neler nasıl ve ne şekilde empoze ediyor anlamıyorum anlamakta istemiyorum.
İsteyen istediğini yazar arkadaşım size ne? Ben sana "neden iki adet soru işareti koydun?" diyor muyum? Demiyorum. Ya da "neden 'nerden' yazdın da 'nereden' yazmadın?" diyor muyum? Hayır. Adam istediğini kullanır. Boş boş mesaj yazma peşindesiniz.

yunan dilinde k = kilo, o da bin anlaminda gelir. k dolayisiyla bin anlaminda kullanilir.
Mevcutta TL varken neden yunanı osunu busunu kullanacaksın?Bende xmedeniyetinde tl karşılığında esakuhnvteıu diye bir para birimi olsun onu kullanayım o zaman.Geniş görüşlüyüz ya....

Mevcutta TL varken neden yunanı osunu busunu kullanacaksın?Bende xmedeniyetinde TL karşılığında esakuhnvteıu diye bir para birimi olsun onu kullanayım o zaman.Geniş görüşlüyüz ya....
Örnek tıptaki çoğu terim Türkçe değil.

İsteyen istediğini yazar arkadaşım size ne? Ben sana "neden iki adet soru işareti koydun?" diyor muyum? Demiyorum. Ya da "neden 'nerden' yazdın da 'nereden' yazmadın?" diyor muyum? Hayır. Adam istediğini kullanır. Boş boş mesaj yazma peşindesiniz.
Bazı cevizler vardır kırılması zor dolu güçlü gözükür.İçini kırınca çürük hammaddesi çıkar.Sende dolu bir yorum yapmışsın bilader.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,951
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri