14.700TL RTX3060 Bu sistem alınır mı?

Özelleştirilmiş hali ile linkini bırakıyorum sizce fiyatını hakediyor mu?

Bence bu cok daha mantikli.

Sizin yaptığınız özelleştirmeler linkte cikmiyor. İkiside stok halini aciyor. Ama 3060ti ve 12400F varsa o fiyata mantikli. Anakarti mutlaka b660 yapin derim. Gerisi size kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia kart sart degilse bu sistem yeniden stoklara girmis 6750 xt icin fiyati oldukca makul.

Sizin yaptığınız özelleştirmeler linkte cikmiyor. İkiside stok halini aciyor. Ama 3060ti ve 12400F varsa o fiyata mantikli. Anakarti mutlaka b660 yapin derim. Gerisi size kalmış.
iki üründe 3060ti ancak biri msi ağırlıklı gitmiş biri asus ağırlıklı ben helenden yana kaldım üstüne bide dediğiniz gibi 660 yapınca güzel oluyor gibi ayda 1500tl taksitle

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia kart sart degilse bu sistem yeniden stoklara girmis 6750 xt icin fiyati oldukca makul.
Şart ya maalesef amdden olabildiğince kaçıyorum ben 😂

iki üründe 3060ti ancak biri msi ağırlıklı gitmiş biri asus ağırlıklı ben helenden yana kaldım üstüne bide dediğiniz gibi 660 yapınca güzel oluyor gibi ayda 1500tl taksitle
O zaman aralarinda cok fiyat farkı yoksa ve muadil parcalarsa, Asus'u tercih erderdim.
Kendim de baska yerden 12 taksitle sistem aldim, 1700 tl vade farki cikti ama cok onemsemedim. Toplamda %10 faiz tutuyor. Tek cekim alsam, diger ay kartin tamamini kapatmasam, senelik faizi %15 uzerinde..

O zaman aralarinda cok fiyat farkı yoksa ve muadil parcalarsa, Asus'u tercih erderdim.
Kendim de baska yerden 12 taksitle sistem aldim, 1700 TL vade farki cikti ama cok onemsemedim. Toplamda %10 faiz tutuyor. Tek cekim alsam, diger ay kartin tamamini kapatmasam, senelik faizi %15 uzerinde..
Aynen öyle bende heleni sipariş geciyorum simdi daha fazla beklemenin manası yok. son bir soru daha sormak istiyorum

RTX 2060 galakuro (JP)
İ5 11500 işlemci
3200mhz 2x8GB ram
Z490-A Pro anakart
GoodRam 512GB PX500 SSD
Snowman T6 ultra Powerboost kasa ne kadar eder tahminen ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri