Kanka rx6700xt li sistem önerebilirim rtx ve amd nin dlss özelliğini destekliyor 3070e denk diyebilirim14 TL bandında ne önerirsiniz (Nvidia ekran kartı olmasını tercih ederim rtx,dlss vs.)
bu arada sadece kasamı yoksa monitör dahilmi ?14 TL bandında ne önerirsiniz (Nvidia ekran kartı olmasını tercih ederim rtx,dlss vs.)
Sadece kasa bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle ise 6700 xt de olabilir
baya iyi sistemİşlemciyi rx5600xtPCH S Class 1.1 | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anakart b550m-k olarak değiştirirseniz 10 numara sistem olucaktır
isterseniz m.2 de takabilirsiniz diğer sitelerede bakabilirsiniz rx6700xt li sistemlere ben incehesaptan bulduğum sistemden baz aldım itopyada gamegaraj sinerji gibi sitelerde daha uygunada bulabilirsiniz
Teşekkür ederim iyi forumlarİşlemciyi rx5600xtPCH S Class 1.1 | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anakart b550m-k olarak değiştirirseniz 10 numara sistem olucaktır
isterseniz m.2 de takabilirsiniz diğer sitelerede bakabilirsiniz rx6700xt li sistemlere ben incehesaptan bulduğum sistemden baz aldım itopyada gamegaraj sinerji gibi sitelerde daha uygunada bulabilirsiniz