Neler Yeni

14 MBPS alt yapı ile 6 upload 20-22 dowload?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar arkadaşımla aynı sokaktayız maximum onunda 14 destekliyordu Türknet'e geçtiklerinde türknet internet hızınızı yükseltmek isterseniz mail atın sağlayabileceğimiz en yüksek hızı sağlayalım gibisinden bir şey demiş Ve arkadaşım adsl alt yapı ile maximum 14 mbps destekleyen alt yapı ile 6 upload 20-22 dowload alıyor türknetin aktif alt yapısı olduğundan 100 mbps dowload 100 mbps upload tanımlıyorlar.Ben de TürkNet'e geçsem böyle hız alabilir miyim? Ama arkadaşımın oyuna yabancı ülke sunucularında pingi var ben türk telekom kullanıyorum türk telekom ile yabancı ülke sunucularında pingim 40-50-60-70 falan türknette de bu değerlere getirebilirler mi?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
türktelekomda aldığın ping değerleri başka operatöre geçerken değişebilir , arkadaşa tavsiyem altyapı testi yaptırması bizede 24mbps verebiliriz dediler 70 üzeri destekliyormuş :d

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türktelekomda aldığın ping değerleri başka operatöre geçerken değişebilir , arkadaşa tavsiyem altyapı testi yaptırması bizede 24mbps verebiliriz dediler 70 üzeri destekliyormuş :d
Alt yapı testi yaptırıyor max 14 destekliyor ADSL alt yapı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama aldığı hız türknet sayesinde 20-22 dowload 6 upload

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,138
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sitesinden sorgula, neyse o.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Sitesinden sorgula, neyse o.
Hayır öyle değil valla arkadaş test ettiğinde türknete geçmeden önce 14 gösteriyordu sitede.Türknete geçti hızınızı yükselticez diye 20 dowload 4 upload alıyordu.İnternet hızınızdan memnun olmadığınızda mail atın daha da yükseltelim demişler bu da geçen en yüksek hızı almak istiyorum alt yapımda alabileceğim dedi 6 upload 22 dowload falan alıyor

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Arkadaşlar arkadaşımla aynı sokaktayız maximum onunda 14 destekliyordu Türknet'e geçtiklerinde türknet internet hızınızı yükseltmek isterseniz mail atın sağlayabileceğimiz en yüksek hızı sağlayalım gibisinden bir şey demiş Ve arkadaşım adsl alt yapı ile maximum 14 mbps destekleyen alt yapı ile 6 upload 20-22 dowload alıyor türknetin aktif alt yapısı olduğundan 100 mbps dowload 100 mbps upload tanımlıyorlar.Ben de TürkNet'e geçsem böyle hız alabilir miyim? Ama arkadaşımın oyuna yabancı ülke sunucularında pingi var ben türk telekom kullanıyorum türk telekom ile yabancı ülke sunucularında pingim 40-50-60-70 falan türknette de bu değerlere getirebilirler mi?
Ekran Görüntüsü (88).png

alt yapım 50 mps destekliyor her siteden kontrol ettim ama gelen değere bak türk net adamı şaşırtır ( sende aynısı olucak demiyorum ama bende böyle oldu)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,138
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Aynı sokak, caddenin bir önemi yok. Yan yana binalarda bile farklı çıkabilir.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Aynı sokak, caddenin bir önemi yok. Yan yana binalarda bile farklı çıkabilir.
14 MBPS alabileceği yazıyordu en fazla şuan bile türk telekomu arayıp sorunca 14 mbps alabiliceği söyleniyor en fazla gözümle gördüğüme mi inanayım sokak olarak maximum 14 alabiliyoruz internet hızını ama arkadaşım dediğim gibi tüknet sayesinde 20-22 dowload 6 upload alıyor

Alıntıyı görüntüle
alt yapım 50 mps destekliyor her siteden kontrol ettim ama gelen değere bak türk net adamı şaşırtır ( sende aynısı olucak demiyorum ama bende böyle oldu)
Türknet gerçekten verilebilecek en yüksek hızı veriyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,138
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yapa'dır o, telekomda görünmez. Direkt olarak Türknet'e soracaksınız.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
14 MBPS alabileceği yazıyordu en fazla şuan bile türk telekomu arayıp sorunca 14 mbps alabiliceği söyleniyor en fazla gözümle gördüğüme mi inanayım sokak olarak maximum 14 alabiliyoruz internet hızını ama arkadaşım dediğim gibi tüknet sayesinde 20-22 dowload 6 upload alıyor

Türknet gerçekten verilebilecek en yüksek hızı veriyor
ama şöyle sıkıntısı var türk telekomda 8 kişi bağlanında dowland uploaad değerleri %30 düşerken türk nette %60 70 civarı düşüyor

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Başvuru yapmadan nasıl sorabilirim

Evet aktif altyapısı var türknetin o yüzden 100 mbps dowload 100 mbps upload pakedi tanımlıyorlar
Türknet altyapısı varsa 22 değil 100 download bile alabilir

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0