Neler Yeni

🔥İndirim 🚨🚨🚨14 Ocak 🚨🚨🚨 McDonald’s çıtır tavuk sandiviç yada sıcak çikolata hediye 🚨🚨🚨

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murat
Sana verdikleri fişlerden yorum yazabiliyorsun uygulama üzerinden şikayetçiyim dersin adama ceza verirler
Email üzerinden yazdım, fişin ve gelen paketin içindekilerin fotograflariyla attım ne zaman cevap verirler bilmiyorum. Bir keresinde 3 ya da Ocak gününün bir ödülünü kazanmıştım ve ödül seçim ekranı gelmedi hata vermişti. Onlara yazdım 10 gün sonra cevap geldi ve hesabıma 1450 puan yüklediler. İşte o puanlarla köfteburger menü aldım onun patatesini dün vermediler fişte yazmasına rağmen

Belalı Civciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Tugra
Email üzerinden yazdım, fişin ve gelen paketin içindekilerin fotograflariyla attım ne zaman cevap verirler bilmiyorum. Bir keresinde 3 ya da Ocak gününün bir ödülünü kazanmıştım ve ödül seçim ekranı gelmedi hata vermişti. Onlara yazdım 10 gün sonra cevap geldi ve hesabıma 1450 puan yüklediler. İşte o puanlarla köfteburger menü aldım onun patatesini dün vermediler fişte yazmasına rağmen
patatesi ödül sayfasına vermezlerde puan verirler yine (bence)

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hamit
Arkadaşlar ben bu oyunu beceremiyorum acaba hesabımı versem oynayıp kazanabilecek bi arkadaşımız var mıdır :(

ZerothLaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cumali Aydin
Arkadaşlar bir kere bile şu skoru tutturamadım bende mi sorun var? 😀 Saçma zor yapıyorlar.

Son düzenleme:

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Belalı civciv mcdolads dan hisse almış belli XD

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,807
İsim
Oğuz
Xiaomi'de güvenlik hatası veriyor McDonald's

kaani

80+ Bronze
Dahası