🔥İndirim 🚨🚨🚨14 Ocak 🚨🚨🚨 McDonald’s çıtır tavuk sandiviç yada sıcak çikolata hediye 🚨🚨🚨

Sana verdikleri fişlerden yorum yazabiliyorsun uygulama üzerinden şikayetçiyim dersin adama ceza verirler
Email üzerinden yazdım, fişin ve gelen paketin içindekilerin fotograflariyla attım ne zaman cevap verirler bilmiyorum. Bir keresinde 3 ya da Ocak gününün bir ödülünü kazanmıştım ve ödül seçim ekranı gelmedi hata vermişti. Onlara yazdım 10 gün sonra cevap geldi ve hesabıma 1450 puan yüklediler. İşte o puanlarla köfteburger menü aldım onun patatesini dün vermediler fişte yazmasına rağmen

Email üzerinden yazdım, fişin ve gelen paketin içindekilerin fotograflariyla attım ne zaman cevap verirler bilmiyorum. Bir keresinde 3 ya da Ocak gününün bir ödülünü kazanmıştım ve ödül seçim ekranı gelmedi hata vermişti. Onlara yazdım 10 gün sonra cevap geldi ve hesabıma 1450 puan yüklediler. İşte o puanlarla köfteburger menü aldım onun patatesini dün vermediler fişte yazmasına rağmen
patatesi ödül sayfasına vermezlerde puan verirler yine (bence)

Arkadaşlar ben bu oyunu beceremiyorum acaba hesabımı versem oynayıp kazanabilecek bi arkadaşımız var mıdır :(

Arkadaşlar bir kere bile şu skoru tutturamadım bende mi sorun var? 😀 Saçma zor yapıyorlar.

Son düzenleme:
Belalı civciv mcdolads dan hisse almış belli XD

Xiaomi'de güvenlik hatası veriyor McDonald's

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,681
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634