Neler Yeni

Çözüldü✓ 14 Pro Max Kayıt İşlemi İçin Ne Yapmam Gerek?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Dostlar yurtdışı 14 Pro Max aldım. Alırken sanki adam 16 ay falan böyle kullanabilirsin tarzı bir şey söylemişti ama yanlış da anlamış olabilirim çok önemli değil. Şimdi bir mesaj geldi ve 120 günlük kulanımım olduğu belirtildi yasal uyarınca. Yakın zamanda ailem yurtdışında seyahate çıkacak. Onlar üzerinden bu kayıt işlemini yaptırtabilir miyim yoksa benim mi yurtdışına çık-gir yapmam lazım. Süreç hakkında bilgi verir misiniz, nasıl bir yol izlemem gerekir?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Eğer hattını annenin veya babanın adına taşırsan onların üzerinden kayıt yapabilirsin. Eğer hat kendi adına kalsın istiyorsan kendin gir çık yapmalısın

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,617
İsim
uwu
4+4 ay kullan sonraki 4ay yedek telefon taşı her yıl yenilenir ailenden biri kendi adına kayıt ettirirsen ona ait yani onun adına alınmış numara kullanman lazim

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
120 + e-sim ile 120 gün daha kullanabilirsin.

Kayıt için ailenin üzerinden yapabilirsin yurtdışı çıkıp gelince. Ama hattın onların üzerinden olması gerekiyor tüm işlemler vs.

Veya geçici uzatma yapabilirsin para verip 3 6 12 aylık .

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer hattını annenin veya babanın adına taşırsan onların üzerinden kayıt yapabilirsin. Eğer hat kendi adına kalsın istiyorsan kendin gir çık yapmalısın
Hattım zaten babamın adına, yani ailem bunu benim yerime yurtdışına çıkınca halledebilir. Peki süreç nasıl işleyecek?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
120 + e-sim ile 120 gün daha kullanabilirsin.

Kayıt için ailenin üzerinden yapabilirsin yurtdışı çıkıp gelince. Ama hattın onların üzerinden olması gerekiyor tüm işlemler vs.

Veya geçici uzatma yapabilirsin para verip 3 6 12 aylık .
Uzatmamın pek anlamı yok zaten eninde sonunda açtıracağım. Kullanacağım bir telefon, satmayı düşünmüyorum. Hattım zaten babamın adına. Yurtdışından geldiklerinde E-Devlet üzerinden halledeceğim doğru anladım değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babanın e devlet hesabına gireceksin sonra https://www.turkiye.gov.tr/btk-imei-kaydet bu linke gireceksin ve istenilen bilgileri dolduracaksın.
Teşekkür ederim...

şahin doğan

80+ Platinum
Hattım zaten babamın adına, yani ailem bunu benim yerime yurtdışına çıkınca halledebilir. Peki süreç nasıl işleyecek?
E devlet üzerinden 6000 TL ödeyerek IMEI kaydını yapacaksın sadece. IMEI kaydı yaptıktan sonra kimin adına yapılırsa 3 yıl boyunca sadece o kişinin adına olan hatlar ile çalışır. 3 Yıldan sonra istediğin kişinin hattını takabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
E devlet üzerinden 6000 TL ödeyerek IMEI kaydını yapacaksın sadece. IMEI kaydı yaptıktan sonra kimin adına yapılırsa 3 yıl boyunca sadece o kişinin adına olan hatlar ile çalışır. 3 Yıldan sonra istediğin kişinin hattını takabilirsin.
teşekkür ederim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,556
Üyeler
167,514
Son üye
Literary
Top Bottom